Dechovku nad rakví NE! Labuda chtěl TOHLE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dechovku nad rakví NE! Labuda chtěl TOHLE

Labuda měl o průběhu svého pohřbu jasnou představu!
Labuda měl o průběhu svého pohřbu jasnou představu! (Martin Hykl)

Minulý pátek si pro něho přišla smrt, třiasedmdesátiletý herec ovšem plánoval okolnosti svého pohřbu už zhruba necelé dva roky před tímto osudným dnem. A přišel s hodně neobvyklým přáním!

„Je to zvláštní, co teď povím, ale napadlo mě, že v Trenčianských Teplicích v lázních jsem se vracel z procházky a promítali tam Vesničku v letním kině. A ty repliky jsou všeobecně známé. Jsem si řekl, že na místo hudby, která obvykle hraje na pohřbech, že by jsem stáhl zvukový pás z toho filmu a teď by pustili zvuky a repliky na místo té dechovky a nebo nějakého šlágru," promluvil o choreografii svého pohřbu Marián Labuda před časem na České televizi.

Poslední rozloučení s oblíbeným hercem se uskuteční tento pátek ve slovenském Národním divadle. No tak uvidíme, zda u katafalku uslyšíme jeho vytoužené hlášky z filmu Vesničko má středisková či nikoliv...

Zemřel herec Marián Labuda (†73)! O jeho život bojovaly posádky dvou sanitek!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.