Lábus o nemocném Kaiserovi: Slova plná naděje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lábus o nemocném Kaiserovi: Slova plná naděje

Lábus a Kaiser jsou nerozlučná dvojka.
Lábus a Kaiser jsou nerozlučná dvojka. (Martin Hykl)

Herec Oldřich Kaiser (62) vyměnil během vánočních svátků divadelní prkna za nemocniční lůžko. Místo toho, aby herec odehrál představení Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem v Divadle Kalich, musel do nemocnice, zradila ho záda a nemohl se ani pohnout. Kamarád a herec Jiří Lábus (67) prozradil, jak na tom herec momentálně je.

„Oldu znám snad více než sebe, jsem s ním v neustálém kontaktu. Mohu s čistým svědomím říct, že nemocnici už nepotřebuje, daří se mu skvěle,“ prozradil Lábus Blesku. Zdá se tedy, že po pobytu v nemocnici je Lábus opět v plné síle a může se vrátit do divadla.

Nejen herec, ale i fanouškové Kaisera a Lábuse se těší, až uvidí oba herce opět v Divadle Kalich. „Hodně s Jirkou improvizujeme, slyšíme na sebe, je to zábava,“ řekl Kaiser v říjnu 2017 po premiéře. Herec během hraní vystřídá několik strunných hudebních nástrojů a předvádí i zlidovělého vozemboucha. Není proto divu, že se záda ozvala.

 Na video s Oldřichem Kaiserem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.