Odpudivá Výměna manželek: Použitý WC papír v kuchyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Odpudivá Výměna manželek: Použitý WC papír v kuchyni!

Premiérový díl Výměny manželek přinese šok!
Premiérový díl Výměny manželek přinese šok! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak zvládne dominantní Helena pobyt v tradiční romské domácnosti, kde jsou úlohy jasně rozdělené. A jestli se dokáže Gabriela přizpůsobit rodině, která žije jen sama pro sebe a naprosto se podřizuje dětem. A kde se hází použitý toaleťák do koše v místnosti, kde se jí a vaří!

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Bukovan, kterou tvoří Gabriela (42), Vojta (42), dcera Jenny (11) a syn Vojta (7). Na druhé straně se seznámíme s Helenou (44), Radkem (39) a syny Honzou (6) a Radkem (9), kteří žijí v Hnojnici. Rodinu z Bukovan do Výměny manželek přihlásil manžel Vojta. Gabriela má strach, jak náhradní rodina přijme to, že je Romka.

Na druhou stranu se těší, protože tvrdí, že manžel a děti ji berou jen jako služku a ona chce zažít změnu. Už první den v nové domácnosti zažije šok. Naprosto ji zaskočí informace, že členové náhradní rodiny nehází toaletní papír do záchodové mísy, ale do koše, který je až v kuchyni.  Po celou dobu výměny se s tím nedokáže vyrovnat a tento problém bude tématem častých hádek.

 Premiérový díl Výměny manželek přinese šok!

Video se připravuje ...

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.