Prachař pod dohledem mámy: Po Agátě ani vidu, ani slechu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Prachař pod dohledem mámy: Po Agátě ani vidu, ani slechu!

Jak to, že Agáta na premiéru nepřišla?
Jak to, že Agáta na premiéru nepřišla? (Foto ara)

Ve středu se konala premiéra dlouho očekávané pohádky Zdeňka Trošky s názvem Čertoviny, ve které jednu z rolí ztvárnil herec Jakub Prachař (34). Na premiéru dorazil překvapivě jen s maminkou a sestrou. Jak to, že nepřišla Agáta? Mají snad manželé opět nějakou krizi? 

Na premiéře filmu Čertoviny byl Jakub Prachař kapku opuštěný, a to z toho důvodu, že se nedostavila jeho manželka Agáta Prachařová (32). Společnost mu dělala jen maminka herečka Dana Batulková (59) a sestra Mariana Prachařová (23).

Jakmile návštěvníci kina zpozorovali, že Agáta není přítomna, začalo se šuškat o tom, zda se pár nepotýká s dalšími problémy. Tyto dohady vyvrátila rebelky maminka Veronika Žilková (56). „Agáta chyběla, protože neměl kdo hlídat Miu a Kryšpína… Já měla vystoupení se studenty Mezinárodní konzervatoře Praha na Staroměstském náměstí, které se kvůli dešti protáhlo.

A děda Stropnický měl zase vládu, takže s dětmi opravdu musela zůstat Agáta,“ objasnila vše Blesku herečka. Pokud vám vrtá hlavou, proč nevzal Jakub na premiéru aspoň malého Kryšpína, který by si film určitě užil, tak buďte v klidu, snímek totiž prý viděl už v předpremiéře. 

Agáty první focení od porodu: Prsa má větší, než kdy dříve! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.