Slzavé údolí Dary Rolins: Drobná chyba se jí krutě vymstila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Slzavé údolí Dary Rolins: Drobná chyba se jí krutě vymstila!

Daru Rolins nepustili do letadla!
Daru Rolins nepustili do letadla! (Foto: Profimedia.cz)

Dara Rolins se těšila, že si bude užívat zaslouženou dovolenou ve společnosti její dcerky Loly. Jenže to spletla. Stačila drobná chybička a nepustili je ani do letadla! Co se stalo?

Před zimou chtěla Dara Rolins i s dcerkou utéct na exotické Bali. Jenže místo v ráje skončily v slzách, v Praze je totiž nepustili ani na palubu letadla. Proč z naplánované dovolené sešlo, vysvětlila Dara na sociální síti.

„Když se místo na Bali vzbudíte zase doma, protože doba platnosti pasu vaší princezny je o 14 dní kratší než půlrok, který se v některých zemích, jako třeba na Bali počítá od prvního položení nohy na jejich území. A tento faktor je podmínkou vstupu, rovná se důvodem, proč vás v Praze nepustí ani do letadla,“ napsala zklamaná zpěvačka, která už zažádala dceři o nový pas a doufá, že odletí co nejdříve.

 Dara Rolins tvrdí: Po ránu vypadám nejlíp! Chodí snad spát s make-upem?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Shelby16
4. 1. 2018 • 23:23

Mám ráda Slováky, uznávám Mekyho Žbirku, Petera Nagy nebo Kristýnu, ale tuhle snobskou drzou kreaturu Gambošovou nemusím ani vidět.

Shelby16
4. 1. 2018 • 23:19

Darina Gambošová se stále chová jako prominent a nadčlověk - např. vyžaduje na letišti VIP salónek na odbavení. Jak příjde zima, musí na dlouhé měsíce do tropické exotiky a do milionářských rezortů, aby její usmrkanou dceru neofoukl studený zimní větříček. Hraje si na celebritu, přitom ve světovém měřítku je naprosto bezvýznamná pseudozpěvačka.

antonuis.j
4. 1. 2018 • 20:11

Tuhle sebestřednou sobeckou morgošskou sFini nesnáším. Přeju to nejhorší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.