Fígle na krásu podle Kerndlové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fígle na krásu podle Kerndlové

Zpěvačka Tereza Kerndlová.
Zpěvačka Tereza Kerndlová. (Facebook, archiv)

Tereza Kerndlová (31) patří mezi naše nejkrásnější zpěvačky. Muži na zpěvačce mohou oči nechat a ženy tiše závidí. Zpěvačka prozradila, jak získala svou bujnou hřívu, po které touží snad každá žena a také prozradila pár triků, které má přímo profesionálů.

Jen málokdo by věřil, že za bujnou hřívu zpěvačka Tereza Kerndlová vděčí prodloužení a zahuštění od kadeřnice, ale i takové vlasy potřebují dobrou péči a kvalitní kosmetiku. „To, že máte napletené vlasy, neznamená, že nepotřebují výživu a čas, který byste věnovali svým vlastním vlasům. Péče je možná ještě náročnější. A pokud si ženy barví vlasy, jistě vědí, že pro udržení svěžího vzhledu je důležitá návštěva kadeřníka jednou za měsíc. Já si během barvení obrostů nechávám dávat až do konců něco jako lesk na vlasy, který vám udělá úžasný efekt. Vlasy pak vypadají mnohem zdravěji,“ přiznala Kerndlová magazinu Sedmička.

Zpěvačka také přiznala, že nikdy neměla problémy s pletí a vždy si zatím vystačila s vlastní péčí. Od své maminky, ale Kerndlová dostala radu ohledně krásy. „Pamatuji si, že když jsem byla malá, dělávala si svoje vlastní masky a já si přála, aby mi aspoň malinko takové masky natřela na nos. U ní jsem viděla, jak neustále vyživuje pleť a dbá na odličování. To mi zcela jiště předala. Nikdy nechodím spát nalíčená a často používám právě různé masky. Ráda zkouším nové produkty, což si mohu dovolit, protože se mi stane opravdu jen zřídka, že bych na některé z nich byla alergická,“ řekla Kerndlová magazinu Sedmička. Asi jako každá herečka nebo zpěvačka, tak i Kerndlová se ráda řídí triky od profíků v oboru líčení a vlasů, které získala například během příprav na vystoupení nebo focení. „ Je lepší si předem udělat vlasy a až potom se líčit. Je důležité některé části obličeje prosvětlit korektorem, než si uděláte celý make-up,“ prozradila Kerndlová magazinu Sedmička.

 Na video s Terezou Kerndlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.