Skandál faráře (79)! Jeho manžel (24) s ním pořádně vyběhl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandál faráře (79)! Jeho manžel (24) s ním pořádně vyběhl

Bývalému faráři manželství nevyšlo.
Bývalému faráři manželství nevyšlo. (Foto: ara)

Bývalý farář Philip Clements se seznámil s Florinem Marinem přes internet. Jejich vztah byl tak krásný, že se rozhodli stvrdit ho manželským slibem. Jenže poté, co Philip prodal všechen majetek, nabraly události velmi nepříjemný spád.

 

Pár spolu nejprve žil spokojeným životem v Británii, jenže farář v důchodu se pak rozhodl prodat dům i ostatní majetek a přestěhovat se s mužem svých snů do jeho domoviny. Peníze, které získal prodejem domu, investoval do bytu v Bukurešti, který byl nejprve napsán na jeho jméno.  Jenže poté, co byt nechal napsat na Florina, začaly se dít věci. Mezi manželi došlo k hádce a pan Clements se vrátil do Británie. Jenže s prázdnýma rukama a bez střechy nad hlavou.

Philip vysvětlil, co ho přimělo k odchodu z Rumunska. „Byl jsem velmi osamělý, neuměl jsem jazyk a neměl žádné přátele. Florin stále chodil ven a do postele chodil pozdě, někdy až v pět ráno, to když šel do nočního klubu, nebo když sledoval filmy,“ uvedl bývalý farář pro britský Daily Mail. Nakonec dal Philip na rady jeho přátel a vrátil se z Rumunska domů, jenže bez peněz. Naštěstí mu s ubytováním pomohli kamarádi.

 

Chvíli to vypadalo, že si k sobě opět najdou cestu. Florin totiž manžela opět zkontaktoval a dokonce už s ním zase strávil pár dnů v Anglii. „Bylo to velmi přátelské. Bylo to, jakoby litoval toho, co se stalo,“ uvedl Philip, který přišel o veškerý majetek. Jenže žádný návrat k manželovi se nechystá. Florin totiž našel lásku jinde. Španělský podnikatel Jeronimo Jesus de Vega je z něj úplně na větvi a Florin si zase libuje kolik má peněz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.