Schumacher je už 4 roky »schovaný« před světem: Přísně tajné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Schumacher je už 4 roky »schovaný« před světem: Přísně tajné!

Video se připravuje ...

Už je to čtyři roky, právě dnes... Legendární šampion formule 1 Michael Schumacher (48) je již tak dlouho schovaný před světem poté, co na lyžích utrpěl těžké zranění hlavy. A nikdo neví, jak na tom je!

Kdo zabil Kennedyho? Přistáli na Zemi marťani? Má už KLDR jadernou raketu? Nic z toho. Nejpřísněji střežené tajemství světa je »Schumiho« zdravotní stav! Jeho rodina totiž na všechny informace uvalila přísné embargo a celý svět se tak jen dohaduje, jak se sedminásobnému mistru světa daří.

„Jeho zdraví není veřejnou záležitostí,“ opakuje jeho manažer. Dohady tak jen bují. Leží ve své švýcarské vile jen nehybně na lůžku? Byl tajně odvezen na kliniku do Texasu? Komunikuje? „Michael stále nemůže chodit.“ To je poslední oficiální věta o jeho zdravotním stavu, kterou řekl CNN jeho právník. Jenže to bylo loni v září! Od té doby jen spekulace, fámy, náznaky. Ticho. Proč? Fanoušci se obávají, že důvod je jediný – s Michaelem to vypadá děsivě...

 Na video s Michaelem Schumacherem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.