Tajemství letošních svateb: Pověrčivý Drobný aneb Čtyři šťastné sedmičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství letošních svateb: Pověrčivý Drobný aneb Čtyři šťastné sedmičky

Richard Krajčo (40) a Karin Babinská (43)
Richard Krajčo (40) a Karin Babinská (43) (Foto ara)

Veselka v Las Vegas Daniela Hůlky, utajený obřad Ewy Farné nebo pověrčivý ženich Milan Drobný! To byly svatby jako řemen roku 2017.


SHOWBYZNYS

Leden

Pavel Zedníček a (68) a Hanka Kousalová (54)

Po 13 letech si moderátor a producentka řekli své ano na Floridě 6. ledna. Na pláži je bosé oddával syn Waldemara Matušky (†76) Waldemar (40). Na veselku pozvali jen několik svých nejbližších.

Lucia Šoralová (40) a Ondřej Soukup (66)

Skladatel rozvedl s textařkou Gábinou Osvaldovou (64) a tajně si vzal svoji dlouholetou partnerku Lucii Šoralovou. Ano si řekli 7. ledna na zámku v Kostelci nad Orlicí. Oddával je potomek slavného českého rodu Kinských, starosta František Kinský (69).

Květen

*Míša Nosková (34) a Ondřej Bábor (27)

Na prvního máje se zpěvačka na Srí Lance tajně vdala. Jejím vyvoleným nebyl nikdo jiný než Ondřej Bábor, se kterým se loni v září naoko rozešla, aby nebyla před svým velkým životním krokem pod drobnohledem.

Červen

Anna Linhartová (23) a Stouny Kameník

Chtěla šokovat. Dcera herečky Jitky Asterové (58) se 1. června v naprostém utajení vdala za Stounyho Kameníka. Na veselku, která se konala na louce, pozvala herečka i svého exmilence Zdeňka Piškulu (18).

Bohouš Josef (55) a Alena Wicerzyková (48)

Zpěvák se po čtyřech letech známosti a téměř rok po zásnubách oženil. V sobotu 3. června si vzal svoji přítelkyni Alenu, se kterou se seznámil na jednom z koncertů. Obřad samotný se uskutečnil v Hotelu Sladovna, v městysu Černá Hora.

*Marcela Škábová (34) a Urban Tomčík

Romantická svatba proběhla 3. června na zámku Zbiroh a dojatá byla nejenom nevěsta, ale i ženich. „Prošli jsme si dobré i zlé, a jsme jeden druhému oporou,“ přiznala vnadná reportérka Prásku, která s partnerem randila osm let, než stanula před oltářem.

Adela Banášová (37) a Viktor Vincze (26)

Slovenská moderátorka se provdala za moderátora zpráv Viktora Vinczeho. Na zámečku v obci Tomášov v sobotu připravili pro známé a rodinu oslavu, ale dvojice se vdala už o den dříve 9. června během soukromého obřadu.

Červenec

Libuška Vojtková (36) a Zdeněk Rohlíček (36)

Z bývalé tanečnice Libušky Vojtkové se stala paní Rohlíčková. Exmanželka rockera Pepy Vojtka (51) se měsíc před porodem vdala za herce Zdeňka Rohlíčka, ano si řekli 9. července ve viničním altánu na pražské Grébovce.

Hynek Čermák (44) a Veronika Macková (24)

Hynek Čermák si vzal svoji přítelkyni, herečku Veroniku Mackovou Svatba se konala 15. července v kapli svaté Kláry v pražské Troji. Ženich předstoupil před oltář oblečený jako džentlmen z 30. let. Nevěsta místo závoje zvolila věneček z lučního kvítí.

Tomáš Krejčíř (46) a Petra Matějková (39)

Moderátor si vzal dlouholetou partnerku Petru, s níž má dvě děti a právě ona ho dostala ze sekty. Veselka se konala 21. července v jejich hájence za Prahou. Jednou z vystupujících kapel byla i No Name a pozváno bylo 140 hostů, kteří se oblékli ve stylu filmu Rozmarné léto.

Richard Krajčo (40) a Karin Babinská (43)

Praštil do toho do třetice. Krajčo se 27. července tajně oženil s Karin Babinskou. Pro režisérku je to svatba první, pro muzikanta již třetí. Svatbu si před několika měsíci nacvičili ve videoklipu Šňůry.

Milan Drobný (72) a Dana Polcaro (60)

Svatba se šťastnými sedmičkami. Milan Drobný se oženil se snoubenkou Danou 7. 7. 2017. Tohle datum si vybrali úmyslně, a to kvůli třem sedmičkám. Obřad v prostorách Vily Kajetánka navíc proběhl v symbolickém čase, ve 12:07 hodin.

Září

Filip Renč (52) a Marie Kružíková (30)

Zarytý starý mládenec se konečně oženil. Za manželku pojal těhotnou přítelkyni Marii Kružíkovou, která hned druhý den po svatbě 23. září oslavila 30. narozeniny. Obřad se konal v Arcibiskupském paláci v Praze.

Ewa Farna (24) a Martin Chobot (28)

O sňatku zpěvačky s kytaristou její doprovodné kapely Martinem Chobotem věděli jen jejich nejbližší. Ano si řekli na Moravě jen v kruhu rodiny a nebližších přátel a celou veselku Ewa plánovala rok.

Říjen

Daniel Hůlka (49) a Bára Klementová (26)

Ve městě hazardu si zpěvák vzal svoji těhotnou přítelkyni Báru. Svatba se konala 6. října a byla hodně netradiční. Ano si řekli bez rodiny a přátel jen u svatebního okýnka, ke kterému přijeli a nechali se oddat přímo v autě.

POLITIKA

Červenec

Andrej Babiš (63) a Monika Babišová (43)

Po 23 letech soužití se do toho politik rozhodl praštit a vzal si svoji dlouholetou partnerku, se kterou má dvě děti. Svatba se konala na farmě Čapí hnízdo, která Babišovi přidělala nejednu vrásku.

Září

Jan Skopeček (37) a Lucie Klimková

Poslanec za ODS pojal svatbu netradičně. Se svojí půvabnou ženou se domluvili na datu svatby už předem. Chvíli to vypadalo, že to bude i bez zásnub, ale nakonec Skopeček překvapil a o ruku požádal Lucii ve Francii.

SPORT

Leden

Mika Häkkinen (49) a Markéta Kromatová (39)

Pohádková svatba u polárního kruhu. Finská legenda formule 1 si vzala dlouholetou českou přítelkyni, bývalou erotickou tanečnici. Z kostelíka v Rovaniemi poté odjeli i se svými třemi dětmi sobím spřežením.Červen

Vladimír Růžička (54) a Marie Pavlovská (28)

Ikona českého hokeje si brala bývalou striptérku pouhých 16 měsíců poté, co mu na rakovinu zemřela manželka Eva (†53). Na veselce na Červeném Hrádku tak chyběly obě jeho děti z prvního manželství...

Radek Smoleňák (31) a Hana Věrná (29)

Byla to pravá moravská svatba s kroji a vůní slivovice! Na buchlovském Loveckém zámečku si bral hokejový drsňák krásnou vicemiss České republiky 2009 a na veselce se to hokejisty a modelkami jen hemžilo.

Pavel Kadeřábek (25) a Tereza Chlebovská (27)

Fotbalový reprezentant si bral Českou Miss 2012 na utajeném místě za přítomnosti nejbližší rodiny a hrstky přátel, nechyběla ani jejich roční dcerka Ema. Modelka se vdávala bez podprsenky v průsvitné róbě!

Červenec

Roman Hamrlík (43) a Cynthia Michaud (33)

Hokejový hrdina z Nagana si bral po čtyřleté známosti kanadskou krásku v kostele v Montrealu. Obřadu přihlížela i jeho dcera z prvního vztahu Natálie (18) a roční Billie Rose, navíc ještě vyženil syna Jamese (5).

Andrea Hlaváčková (31) a Fabrizio Sestini (36)

Elitní tenisová deblistka a dcera bývalého sládka plzeňského pivovaru se provdala za svého italského prince v golfovém resortu u Plzně. Manželský slib museli partneři odříkat v rodné řeči toho druhého!

Jakub Janda (39) a Barbora Jandová

Před čtyřmi roky mu manželka Lucie, s níž má sedmiletého syna, utekla za jiným. Jeden z nejlepších skokanů na lyžích české historie a čerstvý poslanec ale už žal zahnal a v Palermu si vzal partnerku Barboru.

Jan Veselý (27) a Natalija Miladinovič

Elitní český basketbalista se v bělehradské vinárně oženil se Srbkou Natalijí Miladinovič, kterou poznal během angažmá v Partizanu. A na veselce pak se svou vyvolenou točil ve vzduchu jako balonem.

ZAHRANIČÍ

Leden

Sam Mendes (52) a Alison Balsom (39)

Pro anglického režiséra už to bylo podruhé, dříve byl ženatý (a má syna) s Kate Winslet. Proto ho s trumpetistkou nemohl oficiálně oddat kněz – »štempl« dostali na úřadě, do kostela šli s přáteli až neformálně.

Květen

Pippa Middleton (34) a James Matthews (42)

Sestra vévodkyně z Cambridge Kate (35) měla s finančníkem a bývalým závodníkem velkolepou a hojně sledovanou svatbu v rodinném sídle Middletonů.

Miranda Kerr (34) a Evan Spiegel (27)

Pro herečku to byla už druhá veselka, v letech 2010–2013 byla vdaná za kolegu Orlanda Blooma. Toho nyní nahradil šéf úspěšné mobilní aplikace Snapchat. V listopadu oznámili, že čekají miminko.Červenec

Stevie Wonder (67) a Tomeeka Bracy (42)

Už potřetí se ženil muzikant slavný jak pro svou muziku, tak pro nevidomost. Už jsou spolu pět let a mají dvě děti, ale Wonder má dalších sedm se čtyřmi jinými ženami. Všechny ratolesti přišly jako družičky.

Lionel Messi (30) a Antonella Roccuzzo (29)

Argentinská svatba století! Fotbalový král si v rodném Rosariu konečně vzal svoji lásku z mládí, s níž má dva syny. Veselka se konala v hotelovém komplexu bez církevního obřadu, o 260 hostů se staralo 460 policistů.Říjen

*Jason Momoa (38) a Lisa Bonet (50)

Exotický silák známý z Hry o trůny či jako komiksák Aquaman už byl s herečkou 12 let a mají dvě děti. Ze svatby proto nedělali žádné hogofogo a snažili se ji tutlat, ale po pár dnech to stejně někdo provalil.

*Alicia Vikander (29) a Michael Fassbender (40)

Ir narozený v Německu poznal Švédku na Novém Zélandu, při natáčení romantického dramatu Světlo mezi oceány (2016), kde hráli hlavní role válečných milenců. Film se moc nepovedl, ale láska přešla do reálu. Vzali se ve Španělsku.Listopad

*Kate Upton (25) a Justin Verlander (34)

Ve středověkém kostele v Itálii si plavková modelka a příležitostná modelka vzala baseballistu. Při obřadu chtěla spoustu kytek, alergický ženich se musel napráškovat.

Serena Williams (36) a Alexis Ohanian (34)

Tenisová superstar si spoluzakladatele internetové sociální sítě Reddit vzala necelý rok po zásnubách na okázalé veselce v New Orleans plné celebrit. Už spolu mají dcerku Alexis Olympii, která se narodila v září.

Na video ze svatby Andreje Babiše se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.