Milan Lasica (77): Strach z nejhoršího?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Lasica (77): Strach z nejhoršího?!

Milan Lasica.
Milan Lasica. (Archiv Blesku)

Divácky oblíbený herec Milan Lasica (77) nedávno podstoupil operaci. Lékaři mu odstranili nebezpečné polypy.  Zákrok se provedl v onkologickém ústavu v Bratislavě.  Operace na onkologickém oddělní, ale přinesla mnoho otázek. Proč herec podstoupil operaci právě tam, kde se léčí ty nejvážnější případy? Tají herec svůj skutečný zdravotní stav?

Jeho dcera Hana Lasicová uvedla, že není důvod k obavám, ale jeho kamarádi a kolegové si kladou kolem operace mnoho otázek. „Proč Milana operovali na oddělení onkologie, když to není vážné? Jen proto, že chtěli mít jistotu? Vždyť běžné zákroky se dělají na chirurgii, pokud jde jen o polypy. Možná tam má nějaké známosti, ale máme o něj strach,“ svěřil se magazinu Sedmička jeden ze slovenských kolegů Lasica.

Dalším otazníkem kolem operace je, že šlo o plánovaný- nikoli akutní – zákrok, a přesto byl na oddělení, kde se léčí ty nejhorší zhoubné nádory. „Pokud vím, Milan měl velmi nahnáno právě kvůli tomu, že by to mohlo být zhoubné. Na konci prosince to bude už patnáct let, co zemřel jeho velký kamarád a kolega Július Satinský. Ten měl rakovinu, na kterou se přišlo pozdě a nedalo se s ní nic dělat. Nebo Mišo Dočolomanský, který před devíti lety také podlehl zákeřné nemoci,“ řekl magazinu Sedmička Lasicův kolega z divadla. Prozatím nejsou informace, že by Lasica musel podstupovat další léčbu, nebo že by se jeho zdravotní stav zhoršoval. Budeme tedy doufat, že herec se po operaci cítí dobře a vše bude v pořádku.



Přečtěte si
pelagie
29. 12. 2017 • 20:03

I Vy jeden šprýmaři....

ivoadler
29. 12. 2017 • 15:50

Byl jsem na kolonoskopii a uštípli mi x polypů. Poté jsem hrdě odkráčel na MHD a jel domů. Manželka se mě sice zděsila, ale trvalo to jen tak dlouho, než jsem se vyprděl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.