Režisér Jiří Menzel (79): Opět viděl své dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Jiří Menzel (79): Opět viděl své dcery!

Olga Menzelová zveřejnila dojemné snímky svých dcer s manželem Jiřím Menzelem, který leží na jednotce intenzivní péče
Olga Menzelová zveřejnila dojemné snímky svých dcer s manželem Jiřím Menzelem, který leží na jednotce intenzivní péče (Facebook.com)

Zázraky se opravdu dějí! Oscarový režisér Jiří Menzel (79) se během letošních svátků probral z umělého spánku, ve kterém ho lékaři měsíc udržovali kvůli zánětu mozkových blan.

Ve střešovické nemocnici už tatínka navštívily jeho dcerky Anička (9) a Evička (2), které u Menzelova lůžka vyfotila manželka Olga (39). „Víra, naděje, láska... Krásné Vánoce přejeme,“ napsala pak k fotkám, které zveřejnila na sociální síti. Jak na tom přesně Menzel je, ale nechce nijak více komentovat. Podle informací Aha! si však režisér v nemocnici ještě nějaký čas poleží.

Akutní operace
Režisér zkolaboval před měsícem po návratu ze služební cesty na Slovensko. Ihned ho převezli do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích, kde lékaři přistoupili k akutní šestihodinové operaci hlavy! Důvod: infekční onemocnění mozku. První informace mluvily o tom, že potíže způsobil nespecifikovaný zánět.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.