Madonna překvapuje: Vzala na milost bráchu opilce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Madonna překvapuje: Vzala na milost bráchu opilce!

Anthony Ciccone žil od roku 2010 pod mostem v Michiganu a celé dny pil.
Anthony Ciccone žil od roku 2010 pod mostem v Michiganu a celé dny pil. (Foto: Profimedia.cz)

Madonnino (59) jmění se odhaduje na 12,5 miliardy korun, a tak by se dalo očekávat, že si v bavlnce budou žít i její sourozenci. Chyba lávky. Bratr popové královny Anthony Ciccone (61) se s rodinou rozhádal a skončil na ulici. Teď jej však Madonna vzala na milost!

Madonna má 3 sestry a 4 bratry, přičemž Anthony je černou ovcí. Chlapík, kterého táta Silvio Ciccone (86) dlouhé roky zaměstnával na rodinné vinici, totiž propadl alkoholu. Silvio jej zatratil a přestal se o něj zajímat, a tak Anthony žil od roku 2010 pod mostem. Doslova.


Vypij, co zvládneš
V ulicích Michiganu trávil dny žebráním a sbíráním lahví a peníze utrácel za chlast. „V očích rodiny jsem nula. Kdybych umřel, možná se to ani nedozvědí. A kdyby ano, bude jim to jedno,“ žehral před lety. „Myslíte, že jsem se sám sebe neptal, proč je moje sestra slavná a bohatá, a já jsem bezdomovec? Nikdy mě neměla ráda, ani já ji,“ vzkázal.

Teď se ale karta obrátila. Madonna a její další bratr Christopher Ciccone (57) zaplatili Anthonymu odvykačku na texaské klinice Dann‘s House, která je proslulá kontroverzní, ale údajně úspěšnou metodou léčby alkoholismu ve stylu: Vypij, kolik zvládneš, a uvidíš, že se ti chlast zoškliví. Tento přístup zabral i u Anthonyho. Christopher potvrdil, že už nepije a našel si práci. Na Vánoce jej dokonce s Madonnou pozvali na večeři a na pár měsíců, než se definitivně postaví na vlastní nohy, mu zaplatili bydlení.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.