Jiří Pomeje (53) bojuje s rakovinou: Tohle lékař ještě nezažil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Pomeje (53) bojuje s rakovinou: Tohle lékař ještě nezažil!

Jiří Pomeje s dcerkou
Jiří Pomeje s dcerkou (Facebook.com)

Jiří Pomeje má za sebou 42 dnů trvající hladovku, která mu měla pomoci zvítězit nad zákeřnou chorobou. Po dnech plných nervozity se herec dozvěděl verdikt lékařů. Byla tedy jeho kontroverzní léčba úspěšná?

S tím jak jeho léčba dopadla, se Jiří Pomeje svěřil na štědrovečerním videu. „V podstatě mi řekl to, co jsem chtěl slyšet o Vánocích. Nebylo to na nic. Šíření rakoviny se zastavilo a zatím nemusím na operaci. Třetina nádoru na jedné hlasivce zmizela. Doktor říkal, že kouká, že mi to zmizelo. Předtím byla ta rakovina agresivní. Všichni si mysleli, že to budu mít rozšířený, takže byl to zázrak a kontrolu mám až za 3 týdny. Prý to ještě nezažil a teď to budeme hlídat. Teď si nemusím nechat vzít krk," popsal svůj stav po dodržování drsné hladovky.

Herec zároveň prozradil, že po ukončení hladovky má naopak potíže do sebe vůbec nějaké jídlo dostat. Hladověním zhubnul 25 kilogramů a cítí se velmi vyčerpaně, což je pochopitelné. Přesto taková zpráva udělala radost nejenom jemu, ale i celé jeho rodině.

 VIDEO: Jiří Pomeje o hladovce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
a.slar@...
27. 12. 2017 • 13:24

A.Šlár, Hladovky provádím přes 20 let a vím tedy, že to je nejlepší cesta ke zdraví.Člověk má možnost se zbavit téměř všech nemocí sám a nic to nestojí.Nejedná se o vyhladovění, ale o vypláchnutí nádoru, usazenin, škodlivin vodou.Pŕi hladovce se nic nejí, ale jen pije voda nebo čaj a střeva se také proplachují vodou.Naše těla obsahují asi 70 procent vody.Je to tedy nejpřirozenější prostředek.k uzdravení.Buďme vděčni Jiřímu Pomeje, že lidem ukázal cestu, tím se ukáže možnost pro nemocné, ale i prevence.Hlavní pŕíčinou jsou pečivo a pečená jídla, pizzy, bagety, knedlíky. atd.Vegetariánství není zárukou, že neonemocníte.Snad už neonemocní v ČR 80000 lidí rakovinou ročně jako dosud.

burgermiky
27. 12. 2017 • 10:27

Je hodně věcí, které rakovinu vrátí, říká se tomu chemoterapie nebo běžná strava. Přečetla jsem dost knih nato, abych pochopila, že hladovka pomůže, ale nikdy bych se nesměla vrátit k vařené stravě. Paní Boutenko úspěšně pomáhá nemocným rakovinou, vždy se raw stravou vyléčili. Naučila je jinak stravovat ale bohužel ti co nevydrželi a vrátili se zpátky k vařené stravě, rakovině znovu podlehli.

burgermiky
27. 12. 2017 • 10:23

Žvásty říkáš ty Ozařování naopak vůbec nepomohlo, naopak se to zhoršilo. Měl štěstí, že do sebe nepustil chemii, takhle naději má.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.