Menzelova zdrcená manželka: Navštívila jeptišky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdrcená manželka režiséra Menzela (79): Navštívila sestry boromejky!

Olga Menzelová se sešla s generální představenou sestrou Bohuslavou Marií Kubačákovou.
Olga Menzelová se sešla s generální představenou sestrou Bohuslavou Marií Kubačákovou. (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, hermina.cz)

Olga Menzelová momentálně prožívá jedno z nejhorších období v životě. Zatímco její manžel v nemocnici bojuje o život, ona připravuje Vánoce pro její dvě dcerky. Agresivní meningokok převrátil život naruby celé její rodině. Olga Menzelová už dokonce navštívila i jeptišky, které se staraly o Václava Havla (†75).

Nejprve Olga Menzelová navštívila v nemocnici Jiřího Menzela, který je hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích. Poté zamířila do Nemocnice milosrdných sester sv. Karla Boromejského (dříve Nemocnice Pod Petřínem).

„Olga se tam sešla s jednou ze sester boromejek. Evidentně měly předem domluvenou schůzku. Hned, jak si podaly ruce, odešly do místní kantýny, kde spolu zhruba tři čtvrtě hodiny diskutovaly,“ popsala deníku Blesk očitý svědek setkání. Podle zjištění Blesku se jednalo o generální představenou sestru Bohuslavu Marii Kubačákovou.

O stavu Jiřího Menzela se toho zatím stále příliš neví. „Lékaři nedoporučili rodině poskytovat jakékoliv informace o zdravotním stavu pana Menzela. Věřte, že kdyby byly dobré zprávy, tak je rodina určitě ráda oznámí,“ uvedla spolupracovnice Olgy Hana Tietze. „Paní Menzelovou jsem včera potkal ve Střešovicích. Vycházela z oddělení na JIP a vypadala dost zdrceně,“ prozradil Blesku jejich zdroj. Režisérova manželka prý chodí do nemocnice tak často, že už má i kartu od vstupní brány nemocnice.

 



Přečtěte si
fizi
23. 12. 2017 • 07:58

amplituda-už jsem tu dlouho nebyl a vidím,že AHA upadá víc a víc.Pokud redakce dovolí takovéto příspěvky,tak je to velká ubohost.Panu režisérovi přeji brzké uzdravení.

ivanak
22. 12. 2017 • 17:36

Zdrcená? Možná nestihl to,co Gott.Přepsat na ni veškerý majetek.A jestli navštívila jeptišky,tak určitě ne,aby jim popřála krásné Vánoce.A to je přesně to,proč si mladý ženský berou starý dědky.Ne,aby se o ně staraly v dobrém i zlém.Jak je zle,tak se postará někdo cizí,Přece mu nebude vyměňovat pleny.Byla mu nevěrná a teď dělá komedie.

chyba.tretiho.uctu
22. 12. 2017 • 15:58

Paní ráda roztahuje nohy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.