Trápí Trumpa DEMENCE? Neurolog promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trápí Trumpa DEMENCE? Neurolog promluvil!

 Donald Trump podle lékaře trpí demencí.
Donald Trump podle lékaře trpí demencí. (Foto Twitter, Profimedia.cz, ČTK)

Donal Trump (71) se sice zhostil úřadu prezidenta se vší vervou, ale neurolog Ford Vox tvrdí, že na tom není zdravotně dobře. Americký prezident podle něj trpí demencí!

Neurolog tak okomentoval moment, kdy se v průběhu představování nové bezpečnostní strategie napil a skleničku při tom držel oběma rukama jako malé dítě. „Trpí demencí,“ prohlásil lékař a zpráva se okamžitě dostala na sociální sítě, kde našla mnoho příznivců. „Držel si ji jako můj tříletý vnuk! Vážně si myslím, že má demenci,“ napsala na Twitter Sandra F. Woodward a nebyla zdaleka jediná, kdo tvrzení podpořil.

Vox z atlantského neurologického centra vysvětlil, že podle jeho názoru se u Trumpa objevují symptomy tzv. predemence. „V práci denně pracuji s lidmi, kteří utrpěli zranění mozku nebo trpí mozkovou chorobou,“ tvrdí lékař.

Vzhledem k tomu, že Vox Trumpa osobně nikdy nevyšetřil a k tvrzení došel pouze na základě jeho pozorování, nebylo těžké jeho tvrzení vyvrátit. „Měl jen sucho v ústech,“ vysvětlila mluvčí Bílého domu Sarah Sanders.



Přečtěte si
arturo
20. 12. 2017 • 21:49

Tyhle antikampaně jsou jako přes kopírák.. Kolik českých odborníků již diagnostikovalo Zemana jen na základě televizních záběrů? Kam se na ně hrabou lidoví léčitelé a šarlatáni..

kiwi65
20. 12. 2017 • 20:49

Že je to dement si musel všimnout každej už dávno. Ale CIA se hodil jako další loutka.

ivoadler
20. 12. 2017 • 19:06

Je mi celkem jedno, v jaké je Trump kondici. Podstatné je, aby nerozpoutal třetí světovou válku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.