Bernátek slavil 60: Felix si ťukal na zdraví vínem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bernátek slavil 60: Felix si ťukal na zdraví vínem

Felix Slováček (vpravo) přijel do Brna si s oslavencem ťuknout na zdraví bílým vínem.
Felix Slováček (vpravo) přijel do Brna si s oslavencem ťuknout na zdraví bílým vínem. (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Šedesáté narozeniny oslavila legenda brněnského kulturního života spjatého hlavně s klubem Šelepova No.1 Miloš Bernátek. Velkou oslavu v Bernátkově »Šelepce« si nenechal ujít ani herec Zdeněk Junák známý z Četnických humoresek či Felix Slováček.

Šedesáté narozeniny oslavila legenda brněnského kulturního života spjatého hlavně s klubem Šelepova No.1 Miloš Bernátek. Velkou oslavu v Bernátkově »Šelepce« si nenechal ujít ani herec Zdeněk Junák známý z Četnických humoresek či Felix Slováček.

„Jako zlínský rodák jsem to měl do Brna vždycky blízko. A proto jsem musel přijít »Bernymu« popřát a ťuknout si s ním na zdraví,“ smál se Felix. Desátník »Berny« byl dvěma příslušníky vyřazen z armády a musel vypít ešus šampaňského s vodkou. Od kamaráda a spolumajitele Šelepky Jiřího Sedláčka dostal bustu. Mezi dary nechyběla ani postel, ohňostroj, nebo pěvecká vystoupení Ladi Kerndla, Jiřího Helána, či baviče Libora Pantůčka. Na velkolepé oslavě nechyběl ani syn Vladimíra Menšíka Petr, který v Brně provozuje restauraci pojmenovanou po jeho slavném otci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.