Zoufalé přiznání Slovenky: Z chování jejího muže vám bude ZLE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalé přiznání Slovenky: Z chování jejího muže vám bude ZLE!

Žena je nešťastná, manžel se nemyje.
Žena je nešťastná, manžel se nemyje. (Profimedia.cz)

Každé manželství má nějaké problémy, někdy jsou větší, jindy menší. Problémy se nevyhnuly ani manželství jedné Slovenky. Po deseti letech v manželství se ptá na sociální síti, zda je něco takového normální. Takže co myslíte?

Zoufalá žena už neví, jak dál. „Je normální, aby se váš muž nesprchoval ani nekoupal více jak 2 týdny? Nebo jsem náročná, když chci, aby se koupal aspoň každý druhý den,“ uvedla na sociální síti. Prozradila i to, že její manžel pracuje venku. Na zápach nohou už si prý zvykla, ale když převléká povlečení, nemůže snést, že špinavé jsou i matrace. Když leží na gauči, anebo vstane, jeho žena prý cítí, jak smrdí. Dokonce si načistí ani zuby, ale ani to není to nejhorší.

I takový muž chce totiž sex. „Vůbec na to s ním nemám chuť a často jen zavírám oči, aby už byl konec. Touží po orálním sexu, ale jednoduše nemůžu!!! Když ho cítím, když si představím, jak dlouho už má na sobě ty slipy! Zvedá se mi žaludek,“prozradila žena s tím, že se jí manžel hnusí, ale nic s ním nehne, prý už vyzkoušela všechno.

Závěrem prosí, aby ji lidé neodsuzovali. „Děkuji za všechny odpovědi. Neodsuzujte mě prosím. Chci jen vědět, jestli jenom já mám doma takový unikát,“ zakončila.

 

 

 

Přečtěte si
paralenka
19. 12. 2017 • 09:13

Mít v bytě dvounohé prase musí být lahůdka. Kdyby ta zoufalá paní měla dost síly, oplatila by stejnou mincí. Nemýt se a chtít po něm orál, to by bylo porochňáníčko. Jenže tohle normální ženská nedokáže. Prase nemá nárok se pářit, nejlépe ho odmítnout nebo rovnou vyhodit, ať jde mezi své ... bezďáky! Ti se také zpravidla nemyjí a smrdí! Takhle trpět? Dávno by se nenazýval mým manželem!

britva
18. 12. 2017 • 16:16

prostě šetří vodou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.