Veronika Žilková (56): 24 HODIN STRACHU O DÍTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Žilková (56): 24 HODIN STRACHU O DÍTĚ!

Veronika se starchovala o zdraví nejstaršího syna Cyrila.
Veronika se starchovala o zdraví nejstaršího syna Cyrila. (Foto - herminapress.cz )

Čtyřiadvacet hodin nejistoty a strachu o své dítě si prožila Veronika Žilková (56)! Jejímu synovi Cyrilovi (28) totiž ve čtvrtek lékaři voperovali kvůli skryté srdeční vadě implantát a pak musela celý den čekat, jestli byla operace úspěšná!

Celý pátek tak byla herečka jako na trní. Potvrzení, že vše dopadlo dobře, jí od syna přišlo v pátek odpoledne. „Pláču štěstím. Je to nejkrásnější dárek k Vánocům. Když přijel v lednu z Francie a řekl mi, co ho čeká, přivezl mi zároveň lahev růžového šampaňského. Slíbila jsem si, že ji neotevřu do doby, kdy bude v pořádku. Tak ji jdu teď otevřít,“ svěřila Veronika. „Děkuji všem, kteří mi vyjádřili podporu a o Cyrila se zajímali a modlili se za něj,“ vzkázala herečka.

Francouzský špitál

Operace proběhla ve Francii, kde Cyril žije se svojí přítelkyní. „To byla bitva, kterou jsem prohrála s jeho láskou. Teď doslova platí, že šel za hlasem svého srdce,“ prozradila Žilková již dříve s tím, že ona sama prosazovala, aby zákrok proběhl v pražském IKEM.

Vrozená vada

Srdeční vadu prý lékaři Cyrilovi objevili na v lednu při rutinní kontrole. Pokud by k operaci nedošlo, mohlo to prý mít fatální následky. „Když se Cyril narodil, řešily se úplně jiné věci. Jak jistě víte, narodil se s vrozenou brániční kýlou a šlo mu o život a o to, aby dýchal. Užila jsem si s ním své a teď jsem od ledna o jeho život trnula znovu,“ dodává manželka ministra zahraničí Martina Stropnického (60).

Na video s Veronikou Žilkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.