Felix Slováček (74): Dar pro milenku za desítky tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Felix Slováček (74): Dar pro milenku za desítky tisíc

Muzikant mohl na své partnerce oči nechat. Její rozparek byl velmi vysoký.
Muzikant mohl na své partnerce oči nechat. Její rozparek byl velmi vysoký. (Foto Aha! – Robert Klejch, herminapress.cz, profimedia.cz)

Lucie noci upije, ale dne nepřidá. A je-li navíc milenkou Felixe Slováčka (74), dostane večerní šaty! Zamilovaný saxofonista se před Vánocemi pořádně plácnul přes kapsu a Lucii Gelemové (34) k jejímu svátku nechal ušít luxusní a velmi odvážnou róbu za 25 tisíc korun.

„Měla jsem radost, že mohu šít na ženu s tak nádhernou postavou,“ pochvaluje si zakázku venezuelská návrhářka Gianni di Leo, žijící a tvořící v Praze. „Ty šaty se pohybují kolem pětadvaceti tisíc,“ potvrdila deníku Aha! jejich cenu sama návrhářka, jejíž modely byly k vidění např. na Prague Fashion Weekendu. „Chtěl jsem Lucii udělat radost,“ svěřil Aha! Slováček.

Gelemová se v nové róbě s nebezpečně vysokým rozparkem poprvé objevila na párty ve vesteckém kasinu. Felix dorazil později, protože měl koncert mimo Prahu. Nemohl se dočkat, až svou milou uvidí ve svém dárku. „Když vidím, jak jí šaty sluší, tak myslím, že se to povedlo!“ konstatoval spokojeně. Oblékne je Lucie i ke štědrovečerní tabuli? „Ještě uvidíme, jestli budeme na svátky spolu,“ odpověděl Slováček vyhýbavě. Jeho manželka Dáda Patrasová (61) se už ale nechala slyšet, že na Štědrý den bude se svým italským přítelem Vitem (47). Co od něho dostane, ví zatím jen on a čarodějnice Befana, která v Itálii nosí dárky místo Ježíška.

Na video s Felixem Slováčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
19. 12. 2017 • 20:01

ona ta slecna vzdycky vypada na tech fotkach jako zplihla slepice a ten pan jako vyvalena ropucha, tak to videt by asi bylo proti prirode a zverstvu

smeagol
18. 12. 2017 • 18:33

Felda je tedy terno, divat se na nej pri milostnych hratkach, musi byt do tranzu privadejici:o)

-bello-
18. 12. 2017 • 00:08

Ty šaty jsou spíchnutý hadr.Moc mě zajímá, co je to za materiál.Rozparek měla ta " úžasná " návrhářka zašít! Gelemová má nohy slona.Stehno, koleno, lejtko, kotník jedna lajna Pas nemá a boky taky ne.Návrhářka tedy nechválí postavu, ale jednoduchost šití. Na to se asi šije úplně bez problémů.Mně by zajímalo, jak by to ušila třeba na Sofii Loren Dle mého to haute couture není, Slováček jí koupil tuctovky a ještě navíc proporčně blbý.Ale co si budu lámat hlavu s takovou štět-kou, žejo ? Pro ni dobrý ! Obrazy neprodává za sebe ( tak blbej nikdo není ) ale jako raritu Slováčka.Vím, že obráží galerie, kde by se upíchla.Od doby, kdy ho sbalila ale vylepšila své imáge o 100 %.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.