Martha Issová v 6. měsíci: Chlubí se bříškem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Martha Issová v 6. měsíci: Chlubí se bříškem!

Issová už těhotenské bříško nemaskuje.
Issová už těhotenské bříško nemaskuje. (Foto: TV Nova, ara)

Už žádné maskování volným oblečením! Martha Issová (36) hrdě nosí své mateřské bříško v upnutých šatičkách. A co chvilku ho něžně hladí nejen ona, ale také její partner, režisér David Ondříček (48).

„Je to tak, hodně se těšíme. Zhruba před měsícem jsem přestala hrát a teď už se v relativním klidu připravujeme na nejkrásnější svátky v roce,“ svěřila se herečka a maminka pětileté dcery Františky. „Vánoce jsou každý rok u nás krásné, letos budou o to víc, že se pomalu chystáme na další rodinný přírůstek, který by nám měl čáp, nebo vrána přinést v březnu. Užijeme si svátky a pak už to skoro přijde,“ připojil se režisér, který včera na Kavčích horách představil svůj nový film Dukla 61.

„A neptejte se na pohlaví miminka, protože ho nevíme ani my - a ani to vědět nechceme! Budeme šťastní, ať to bude kluk, nebo holčička. Necháme se překvapit stejně, jako když jsme čekali prvního potomka,“ dodal Ondříček se smíchem.

Na video s Marthou Issovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.