Nervy v kýblu? Roman Vojtek osočil exmanželku, pak vzal zpátečku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nervy v kýblu? Roman Vojtek osočil exmanželku, pak vzal zpátečku!

Roman Vojtek osočil exmanželku.
Roman Vojtek osočil exmanželku. (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Po návratu do Řitky prý našel herec dům skoro vyklizený. Exmanželka, která se odtud vystěhovala, ovšem tvrdí opak. Tak jak to celé je?

„Přišli jsme do vyklizeného prostoru, skoro nic tam nebylo, takže mi minulost nic nepřipomínalo. Byla tam spousta práce. Teď to tam pomalinku dáváme do kupy, dokonce děláme i nějaké stavební úpravy," popsal návrat do vily v Řitce Roman Vojtek (45) v magazínu Exkluziv. Herec zde původně s exmanželkou Terezou Vojtkovou (37) žil, pak ji nechal bůhvíproč postavit dům jiný. 

 

Tereza ovšem exmanželovo tvrzení v Blesku zcela rozporuje: „Uklizený byl, vyklizený ne. Kromě postele z ložnice, která byla úplně nová, jsem si neodvezla vůbec nic. Nechala jsem mu tam veškerý nábytek i vybavení včetně grilu. Všechno jsem si kupovala nové. Ostatně na tom jsme se dohodli."

„Bylo to tak, že si vzala nějaké věci, na kterých jsme se domluvili písemně . A to, co tady zbylo, jsem prodal, aby byl čistý barák," bere zničehonic zpátečku Vojtek, který se redakci Blesku sám ozval krátce po vyjádření Terezy. Tenhle chlapík má očividně nervy na pochodu a exmanželku nemůže stále ani cítit...

Roman Vojtek o Vánocích: Štědrý den bez milovaných dětí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.