Prodávaná vila Adamcových: Zájem Pitta a Angeliny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prodávaná vila Adamcových: Zájem Pitta a Angeliny!

Ztracenou pohodu Jana hledá ve cvičení.
Ztracenou pohodu Jana hledá ve cvičení. (Martin Hykl)

Snad pro každého majitele jakékoli nemovitosti by byla čest ubytovat pod svou střechou dvě hollywoodské hvězdy – Angelinu Jolie (42) a Brada Pitta (53). Výjimkou je český režisér Jiří Adamec (69)! Než by jim pronajal svou luxusní vilu v pražských Dejvicích, raději ji prodá! Manželka Jana Adamcová (45) si z toho zoufá.

„V té době, kdy tu natáčela Angelina Jolie a doprovázel ji její manžel Brad Pitt se všemi dětmi, pro ně produkce hledala vhodný dům, který by splňoval hlavně podmínku naprostého soukromí,“ svěřila deníku Aha! bývalá novácká sporťačka.

„Manžel to tenkrát odmítl s tím, že nechce krátkodobé pronájmy. Oni se tu zdrželi jen tři měsíce a my raději hledali někoho, kdo v domě bude bydlet delší dobu,“ vysvětlila Jana, proč nejslavnější manželský herecký pár přezdívaný Brangelina dostal košem a musel bydlet jinde.

Jak Aha! informovalo už včera, vilu na jedné z nejprestižnějších adres na Hanspaulce manželé Adamcovi koupili a zrekonstruovali právě za účelem pronájmu. Jenže o bydlení, jehož měsíční nájemné vyjde podle informací Aha! na 200 tisíc korun, nemá nikdo zájem, a tak dům musejí prodat.

Udržovací náklady jsou pro ně totiž příliš vysoké. Jana, pro kterou je vila srdeční záležitostí, se ale s prodejem jen těžko smiřuje. Byla by mnohem raději, kdyby se jim podařilo najít nájemce. Dnes by určitě brala i Brada s Angelinou!

Přijeli i s dětmi na tři měsíce

Angelina a Brad dorazil do Prahy v květnu 2007 i se čtyřmi adoptovanými dětmi a zdrželi se tu tři měsíce. Místo k Adamcům se nastěhovali do luxusně zařízené vily v pražské Bubenči. Více času tam ale trávil Brad. Angelina se věnovala natáčení vysokorozpočtového snímku Wanted, v němž si zahrála s Morganem Freemanem (80).

Na video s Adamcem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
skp705
15. 12. 2017 • 02:03

No kdyz uz maji 10 let zajem o ten barak, tak si ho konecne budou moci koupit, kdyz je ted na prodej. Pro Brad a Angelina je to za pakatel...

mord
15. 12. 2017 • 01:07

Tys tam u nich vecerela hloupá šmudlo že blabolis ó tom kdo jak vaří? Výměn si pliny natahni tepláky a poladni smeták nulo

auslak
14. 12. 2017 • 14:30

ten průvod v Dejvicích to byli zájemci o vilu. měli ruksaky na zádech a v nich miliony.

-bello-
14. 12. 2017 • 13:04

p.s. zdevastovaly, to pro ty kdo by mě pekli za živa kvůli překlepu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.