Pergnerová šokuje: Závislého syna nechá padnout na úplné dno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pergnerová šokuje: Závislého syna nechá padnout na úplné dno!

Tereza Pergnerová s dcerou a synem
Tereza Pergnerová s dcerou a synem  (instagram.com)

Co tě nezabije, to tě posílí! Tímhle heslem se podle všeho řídí známá moderátorka Tereza Pergnerová (43) ve vztahu ke svým nejbližším. Konkrétně se jedná o jejího osmnáctiletého syna Samuela. 

„Pokud by se Samuel vydal špatnou cestou, zvolila bych stejnou taktiku jako moji rodiče. Nechala bych ho spadnout na úplné dno, aby se z něho chtěl vyšplhat on sám," zhusta prohlásila Tereza Pergnerová na vlnách Českého rozhlasu.

„Já jsem mu o tom vždy vyprávěla, jaká jsou rizika. Ví o všem, čím jsem si prošla. Ukázala jsem mu fotky se stříkačkou v ruce v dezolátním stavu," prozrazuje dále tahle drsná učitelka života. 

„Vše, co se odehrálo při odvykání z látky heroin, mně v konečném důsledku mnohé přineslo. Tím nechci říct, že bych tuto zkušenost opakovala, nebo doporučovala. Ale v mém životě to mělo přejít skrze tuto zkušenost. Díky drogám jsem poznala strašně sama sebe," dodala Pergnerová coby host Barbory Tachecí a nedělní Osobnosti Plus.

VIDEO: Pergnerová se vrací: Mění osudy lidem v nouzi! Tolik emocí jste neviděli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ivana Sukenikova
8. 11. 2022 • 17:03

Terezka je Super moderátorka, krásná žena a skvělá máma! Když uvádí,je radost ji poslouchat! Těším se na novou změnu moderátoru ve Slavíků konečně to s Terezkou ožije!❤️

janakveton
31. 3. 2018 • 17:10

Začala jsem chodit ke kadeřnici Dagmar Šustové v Lublinské ulici v Praze 8, ale její nenávist vůči Tereze Pergnerové byla tak značná, že jsem k ní chodit přestala. Já si Terezky nesmírně vážím a obdivuji ji. Jen bych nedokázala být ke svému jedinému synovi tak přísná, abych ho nechala padnout na samotné dno. Z hodného chlapce se stal najednou násilník (to byl "jenom" na pervitinu, ne na heroinu), mlátil se mnou o dveře, vyhrožoval mi smrtí, ukradl mi moje zlaté prstýnky a všechno možné, byl to děs-běs, ale nakonec jsme oba toto období vydrželi, dnes máme každý samostatný malý byteček, on má hodného černého psíka, kterého po sobě pojmenoval Jenda, když se vidíme, dáváme si pusu, máme se rádi, všechny přítelkyně či kolegyně mi radily ho vyhodit z bytu a v žádném případě nepouštět zpět, no, já bych chodila a hledala ho mezi bezdomovci ve dne v noci, ještě bych se z toho zbláznila! Takže možná to řešení je, já zvolila jiné a vyšlo to! Každý musí zkusit, na co má žaludek a tak vůbec! Není jednoznačná rada!!!

nikal
14. 12. 2017 • 17:58

no vidiš a ty máš možná výuční list a je ti to dobrý akorát k zamindrákovaným výlevům v anonymní diskuzi..

antonuis.j
14. 12. 2017 • 10:01

Tereza je skvělá! Dokázala se z těch srágor dostat, protože chtěla. Je to inteligentní holka, příjemná, milá, má přehled a empatii a celkově sympatická. A s tím padnutím na dno má pravdu! Ono to zní hrozně, ale syn mé kamarádky se dal na fetování, kradl doma peníze, prodával věci atd., mockrát mu dali šanci a nic, Pak ho nechali odejít, nenechali ho doma bydlet a řekli mu, že je to na něm (prý to bylo strašné) a nakonec se kluk srovnal, je to už sedm let co je čistý, oženil se, čekají prcka a je dnes rád, že se MUSEL sám vyhrabat ze všeho, Kdyby prý byl pořád doma, neskončilo by to asi nikdy, až když se musel sám postarat a neměl zázemí, šel se léčit a je OK. Takže asi na tom něco je

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.