Moderátor (†46) oblíbeného pořadu zemřel! Martin Smolík podlehl… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátor (†46) oblíbeného pořadu zemřel! Martin Smolík podlehl…

Moderátor Autosalonu Martin Smolík
Moderátor Autosalonu Martin Smolík (archiv FTV Prima)

Ještě v sobotu si mohli diváci vychutnat pořad Autosalon s oblíbeným Martinem Smolíkem. O den později se zjistilo, že moderátor už je po smrti. Jeho smrt byla náhlá.

„Vážení přátelé, s bolestí v srdci musíme všem oznámit, že nás včera opustil výborný kamarád, kolega a skvělý člověk Martin Smolík. Martine, budeš nám chybět…,“ uvedl na sociální síti tým pořadu Autosalon TV Prima.

Jeho smrt zasáhla fanoušky pořadu i jeho kolegy z televize. „Můžeme potvrdit, že Martin Smolík zemřel náhle. Hluboce nás to zasáhlo a rodině a blízkým vyslovujeme upřímnou soustrast. Čtvrteční díl Autosalonu bude věnován Martinovi, kdy na něj diváci budou moci vzpomínat díky jeho reportážím,“ uvedla pro Blesk.cz mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Co se stalo moderátorovi osudným, prozradil na sociální síti jeho dobrý kamarád a novinář Jan Červenka. „Infarkt. Odmítám uvěřit. Před týdnem jsme spolu byli ve Španělsku. Je mi to moc líto…,“ uvedl na sociální síti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.