Kolaps dcery Karla Gotta: Léky ji změnily k nepoznání... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kolaps dcery Karla Gotta: Léky ji změnily k nepoznání...

Na Dominice Gottové se podepsalo užívání léků.
Na Dominice Gottové se podepsalo užívání léků. (Foto: Marek Pátek a archiv D. Gottové, Showpix.cz)

Události posledních let se neblaze podepsaly na psychice Dominiky Gottové (44). Dcera oblíbeného zpěváka přiznala, že už rok bere léky na uklidnění. Právě to je důvod, proč se tolik změnila.

K tomu, že bere léky, se Dominika Gottové přiznala až poté, co se vrátila do Finska a dala si život zase trochu do pořádku. „Medikamenty na uklidnění mi pomáhají! Ale to je v současném světě zcela běžné,“ svěřila Dominika.

Její život skutečně není peříčko, problémy začaly ve chvíli, kdy onemocněl její manžel Timo Tolki, který roky bojoval s maniodepresemi. „Pak už to nemůžete vydržet a utečete pryč. Už nechcete dál snášet ataky jeho nemoci, k tomu noci a tu zimu na severu. A chcete normálně žít,“ popisovala Gottová po jejím návratu do Česka.

Jenže ani doma klid nenašla. Karel Gott jí sice našel práci v kosmetickém salónu, ale musela hledat domov seniorů pro maminku Antonii Zacpalovou, její otec onemocněl rakovinou mízních uzlin a ani vztahy v rodině nebyly zcela klidné. Karel Gott totiž tehdy veškerý majetek přepsal na manželku Ivanu Gottovu a podle svědků se tehdy hodně pohádali a dlouhé měsíce mezi sebou nekomunikovali. Vzhledem k tomu, že Timo Tolki jí v Česku pravidelně navštěvoval, dali vztah nakonec znovu dohromady a odjela s ním znovu do Finska. Usmíření s tátou proběhlo až koncem letošního léta, kdy Dominika navštívila Prahu, snad už jí tedy bude jen lépe.

 



Přečtěte si
mirkazam
12. 12. 2017 • 17:18

Tak to neni s deprese ,ale s přežrání...oba jsou vyžraní jak zákon káže

-bello-
12. 12. 2017 • 00:41

Možná je normální užívat antidepresiva, ale já je neužívám a tak mám myšlení jasný a díky tomu žádný kolaps nevidím .

hejpockej
11. 12. 2017 • 19:05

neni normalni byt na depresantech.... zrejme jeji zivot neni takovy jaky by mel byt.... chtelo by to najit si normalniho zdraveho partnera bez mentalniho onemocneni, aby byla pohoda, ale holt si sama sebe nevazi, kdyz se snizila k tomuhle...

hejpockej
11. 12. 2017 • 19:03

Pohlednejsiho chlapa si opravdu najit nemohla... na to nemusela jezdit do Norska kde jsou vsichni posahany, taky diky jejich socialce, stejnyho krasavce si mohla najit treba i v Humpolci.... aj v Praze takovych mentalu beha...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.