Matěj Hádek riskoval pořádný úraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matěj Hádek riskoval pořádný úraz!

Matěj Hádek
Matěj Hádek (Marek Pátek, TV Nova)

Obrovský hazard podstoupila hvězda seriálu Dáma a Král Matěj Hádek (42). Herec odmítl kaskadéra a lezl bez jištění několik metrů nad zemí. Role vyšetřovatele Prokopa Krále ho natolik pohltila, že pro ni dobrovolně riskoval zdraví.

„Pro kaskadérskou scénu, kdy se měl Král vloupat do domu, leze po zdi, chodí po parapetu tři metry nad zemí, odmítl dubléra. Nebezpečné natáčení trvalo několik hodin,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj. Na plac byla dokonce přivolána záchranná služba pro případ, kdyby se cokoliv stalo. Osmým dílem ale natáčení neskončilo. „První řada seriálu má celkem šestnáct dílů. Na podzim jsme odvysílali osm dílů a dalších osm dílů diváky čeká na jaře 2018,“ řekl Aha! mluvčí seriálu Martin Šnýdr.

Tajemství zabité kočky
V osmé epizodě dala filmařům zabrat ještě scéna s mrtvou kočkou v posteli. „Při natáčení jsme využili cvičenou živou kočku, která uměla ležet nehnutě. V postprodukci jsme pak přidali krev a tělo upravili,“ prozradil zdroj ze štábu. „O cvičenou kočku se staral koordinátor zvířat. V momentě natáčení bylo na place co nejméně lidí – pouze kameraman, ostřič a koordinátor zvířat,“ dodal zdroj.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.