Zpověď maminky Bartošové (†48): TRUCHLIVÉ VÁNOCE OPĚT BEZ ARTURA... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď maminky Bartošové (†48): TRUCHLIVÉ VÁNOCE OPĚT BEZ ARTURA...

Paní Svatava často za Ivetu zapaluje svíčky.
Paní Svatava často za Ivetu zapaluje svíčky. (Foto Aha!: Slávka Červená)

Už třetí Vánoce Svatava Bartošová (78) zapaluje za svou tragicky zesnulou dceru Ivetu Bartošovou (†48) svíčku a prostírá jí talíř. Za babičkou do Frenštátu pod Radhoštěm navíc skoro nejezdí ani její vnuk Artur (21) a bohužel ji nenavštíví o svátcích ani letos.

Úplně sama ale zpěvaččina maminka nebude. „Je to takové smutné tady, jsem tu sama. Ale na Štědrý den tu se mnou bude syn Lumír. Dcera Ivanka tu byla loni, tak letos nepřijedou. A Artur nevím, jestli přijede, ale asi ne. On sem jezdí málo, vždy v létě o prázdninách, ale jen na dva tři dny. Naposledy tu byl v srpnu, přijel v pátek a v neděli zase odjel,“ posteskla si paní Svatava.



Výlety s vnukem
Když už ale Artur přijede, snaží se s ním užít každou minutu. „Přespává u mě, v sobotu ráno vstaneme, děláme spolu oběd. Pak většinou jede s Lumírem někam na výlet a v neděli už jede zase zpátky. Je tu krátkou dobu, ale já jsem ráda, že přijede. Je to hodný kluk a hrozně upovídaný. Je s ním sranda,“ popsala maminka Bartošové chvíle strávené s vnukem.

Praha je daleko
Ani ona do Prahy, kde Artur žije s otcem Ladislavem Štaidlem (72), nepojede. Je to daleko. Chvíle samoty ale nyní zahání přípravami na Vánoce, i když je po smrti Ivety spíš celé propláče. „Vždycky vzpomínáme, za Ivetku zapálím svíčku, popláču si. Také jí každý rok prostírám talíř. Je to smutný, ale musím se s tím naučit žít,“ svěřila se s tím, že jí dcera stále hodně chybí.



Přečtěte si
-bello-
12. 12. 2017 • 00:05

Panebože, pokud ta matka takhle žvaní do bulváru, tak je úplně blbá !!!!!! A za tím si stojím!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.