V autě hokejového reprezentanta zemřela Jana (†32): Byla to přítelkyně exmanžela Štikové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

V autě hokejového reprezentanta zemřela Jana (†32): Byla to přítelkyně exmanžela Štikové!

Kosmetička Jana (†32) byla přítelkyní Michala Štiky.
Kosmetička Jana (†32) byla přítelkyní Michala Štiky. (Foto: Jiří Rubeš, Facebook, HZS, Petr Novotný, Maria Rušinová)

V noci na pátek došlo v Ostravě k tragické autonehodě, při které zemřela krásná kosmetička Jana (†32). Mercedes, který havaroval, podle všeho řídil hokejový reprezentant Daniel Kunce (46). Teď se ukázala, že Jana byla přítelkyní Michala Štiky.

S Janou se exmanžel Moniky Štikové znal dlouho. "Byla to kamarádka, se kterou jsme sem tam chodili na kafe nebo na oběd. Pracuji v cestovním ruchu, ona hodně cestovala, létala do Milána, a jednou mi tak padla do oka na letišti, tak jsme se dali do řeči. Byla krásná, milá, kosmopolitní, nejde mi do hlavy, že si sedla do auta k opilému člověku," reagoval Štika na zprávu o její smrti.

Luxusní mercedes se podle svědků řítil ulicemi velmi rychle. Po nárazu do betonového sloupu, začal vůz hořet. Jeho trosky vozu byly rozmetány po širokém okolí. Janě už bohužel nebylo pomoci.

"Hned jak se objevilo její jméno na internetu, odmítal jsem tomu věřit. Hned jsem jí volal, ale číslo bylo nedostupné. Tehdy sem si uvědomil, že už bude nedostupné napořád. Je to obrovská lidská tragédie. Prostě si sedla do auta ke kamarádovi, který asi chtěl frajeřit s pěkným vozem, a vymklo se mu to z ruky. Na devadesát devět procent si sem jistý, že to nebyl její partner, byla nezadaná," dodal otec Ornelly Koktové.

 



Přečtěte si
cojavim
10. 12. 2017 • 18:10

Tak je vidět novinářské hyeny!!! Ani nejsou schopny v honbě za senzací napsat správně místo neštěstí!!! Jste hnusná banda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.