Jiří Menzel: Nové informace o jeho nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Menzel (79): Šokující informace o jeho nemoci!

Jiří Menzel je stále v kritickém stavu.
Jiří Menzel je stále v kritickém stavu. (Jan Tůma, archiv Blesku)

Režisér Jiří Menzel leží už 19 dní v umělém spánku v nemocnici. Jeho nemoc přitom začala docela nevinně. Rozbolely ho zuby, tak si vzal léky a věřil, že to přejde. To se bohužel nestalo, na jeho mozek zaútočil zákeřný meningokok.

Místo úlevy od bolesti totiž začalo Jiřího Menzela bolet i ucho a pak celá hlava. Podle informací deníku Blesk navíc oblíbený režisér tiše trpěl a nevyhledal lékařskou pomoc. Přitom právě včasné podání antibiotik hraje v těchto případech významnou roli.

„Asi to vše přičítal blížící se osmdesátce,“ prozradil zdroj z režisérova okolí. Podle něj se Menzel snažil pracovat i přesto, že bolesti měl půldruhého měsíce, že se s ním něco děje nepoznala ani jeho asistentka.

Jenže po pracovní cestě na Slovensko už nápor nemoci režisérovo tělo nezvládlo. „Pražská záchranná služba vyjížděla dvacátého listopadu po čtrnácté hodině na Hradčany k muži ve věku sedmdesáti devíti let. Mělo se jednat o potíže neurologického charakteru. Pacienta záchranáři vyšetřili a transportovali na jednotku intenzivní péče Ústřední vojenské nemocnice,“ sdělila Blesku mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová.

V nemocnici oscarový režisér podstoupil operaci hlavy, po které byl uveden do umělého spánku. Jeho stav je i nadále kritický.

 



Přečtěte si
valduk
10. 12. 2017 • 08:51

Taky mi je ten "syn nevolníků" volnej ....

Shelby16
10. 12. 2017 • 04:54

Úchylný plesnivý dědek na mladé masíčko, ně teda vůbec nezajímá !!! Celebrita ?! Prašivec chlípný to je !

-bello-
9. 12. 2017 • 17:10

Jo, má zánět mozku, ale ne způsobený meningokokem!Kdyby jo, celá rodina by už lehla popelem.Má meningitidu díky streptokoku. Redakce AHA by to určování diagnóz měla už vzdát !

ivoadler
9. 12. 2017 • 16:16

Dělal to dobře. Miluju tiché trpitele. Trpím, ale nebudu s tím dělat žádný kravál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.