Menzel touží po dítěti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Menzel touží po dítěti!

Jiří Menzel už by rád dítě, jeho žena Olga zatím ještě o potomcích neuvažuje.
Jiří Menzel už by rád dítě, jeho žena Olga zatím ještě o potomcích neuvažuje. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Že by už i na Jiřího Menzela (69) konečně po tolika letech dopadla touha po dítěti? Už skoro čtyři roky je v manželském svazku s Olgou Kelymanovou-Menzelovou (29), která je o čtyřicet let mladší. Biologické hodiny tikají Olze a u Jiřího už je zase nejvyšší čas, aby si společně pořídili dítě.

Že by už i na Jiřího Menzela (69) konečně po tolika letech dopadla touha po dítěti? Už skoro čtyři roky je v manželském svazku s Olgou Kelymanovou-Menzelovou (29), která je o čtyřicet let mladší. Biologické hodiny tikají Olze a u Jiřího už je zase nejvyšší čas, aby si společně pořídili dítě. Na jedné z fotografií, kterou Menzel vyfotil pro projekt Naděje 24, je zřejmé, že po dítěti touží. Jak jinak si vysvětlit obrovské břicho těhotné ženy na snímku?

Snímek vytvořený oscarovým režisérem Jiřím Menzelem hovoří za vše. I on byl jednou z mnoha známých osobností, které měly v rámci projektu Naděje 24 na fotografii ztvárnit naději. On jako jediný vyfotil břicho těhotné ženy. Menzel doposud žádného potomka nemá a dle fotografie by asi měl rád okolo sebe nejen svou krásnou ženu, ale i dítě.

Jeho manželka Olga Menzelová však o tom, že by Jiří toužil po dítěti, nemá ani potuchy. „Vůbec o tom nevím. A o nějaké fotce, kterou Jiří fotil, a o tom projektu, nemám ani potuchy,“ řekla deníku Aha! Olga Menzelová, která si po pětileté známosti vzala populárního režiséra před čtyřmi lety. Kdykoli pak padla řeč na děti, vždy se obratně této otázce vyhnula. „Děti mě zatím nelákají. Když vidím své kamarádky s kruhy pod očima a naštvanými manžely, tak mě to zatím nijak neláká,“ řekla nedávno v jednom rozhovoru Olga. Chtěl Jiří Menzel své ženě touto fotografií naznačit, že už je nejvyšší čas na potomky?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.