Michal Kocáb o Lejle Abbasové: "Moc mi ublížila, neměla se se mnou rozejít!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Kocáb o Lejle Abbasové: "Moc mi ublížila, neměla se se mnou rozejít!“

Michael Kocáb a Lejla Abbasová tvořili krásný pár.
Michael Kocáb a Lejla Abbasová tvořili krásný pár. (L. Křivan, P. Machan, M. Pátek)

Ani čas nedokázal zahojit rány! Přestože od rozchodu Michaela Kocába (63) s exotickou kráskou Lejlou Abbasovou (37) uplynuly už tři roky, muzikant a také bývalý ministr pro lidská práva a národnostní menšiny se s tím stále nemůže vyrovnat. „Hodně to bolelo. A vlastně pořád bolí,“ svěřil se deníku Aha! Kocáb.

Michaela a Lejlu dnes pojí jen jejich syn David, který v pondělí oslaví šesté narozeniny. „Jediný kontakt, který s Lejlou máme, je, když si předáváme syna. Jinak jsou ty vazby hodně zpřetrhané,“ posteskl si Kocáb. „Nějak se nemohu dostat přes to, jak se se mnou rozešla,“ promluvil o rozchodu s Abbasovou, s níž žil pět let.Zhrzený Kocáb nevěří tomu, že by se to dokázalo časem zlomit a že by se mohli mít zase rádi jako dřív.

„Ona je teď s nějakým mladíkem. To je to jediné, co o jejím současném životě vím,“ řekl Aha! zpěvák a muzikant. Tím mladíkem myslel tureckého přítele Volkana Kaynaka, s nímž má dceru Iman (4 měsíce). „Není pravda, že by mi to bylo jedno, ale tím debaklem, který nastal a podle mého názoru neměl nastat, mě každý kontakt s ní bolí. A znovu to otevírá ty hluboké rány,“ rozpovídal se Kocáb. Nejvíc ho trápí, že tím trpí také jejich společný potomek, který neprožívá Vánoce nebo narozeniny s oběma rodiči. „Kdykoliv je můj syn se mnou, tak se snažíme něco podnikat a někde výletujeme,“ prozradil táta Michael. Naposledy vzal Davida a svého dvacetiletého syna Michaela z předchozího manželství s jeho přítelkyní do soukromé zoo v Lounech. Kocáb i jeho nejmladší syn byli nejvíce unešení z tygra, kterého si dokonce vzali na vodítko a vyrazili na procházku. Dává za pravdu dceři
Když si ženatý Kocáb začal s Abbasovou mladší o 26 let, nemohla jeho dcera Natálie (33) přijít Lejle na jméno. „Se zlatokopkami se nekamarádím. Mám ráda inteligentní lidi,“ prohlásila před sedmi lety na její adresu. Omluvila se jí až před rokem! „Byla jsem tenkrát úplně blbá. Lejla to taktně přešla, nevyjadřovala se k tomu, žádná zpětná vazba. A najednou, jak jsem si loni sama prošla rozpadem vztahu, až tehdy jsem byla schopná zana lyzovat, co jsem o ní pronesla, a zastyděla se,“ řekla letos v červnu pro server iDnes.cz Kocábová. „Já ji chápu,“ řekl deníku Aha! táta Michael o své dceři. „Disponuji dobrou představivostí, tak vím, že bych prohlášení, jaké dala Natálie, vydával taky. A možná i horší!“ dodal Kocáb.

Na video s Michaelem Kocábem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kuromrd
6. 2. 2018 • 12:51

hrozná pakáž,

xcarodejka
9. 12. 2017 • 09:56

Nemusí jít o černošku, ale stačí jiná národnost, jelikož stačí jiné zvyklosti, náboženství a temperament, IQ.

mdada49
9. 12. 2017 • 07:54

Jóó, hochu s národnostními menšinami si není radno co začínat, to věděli všichni, jenom ty jsi tomu nevěřil. Cha,cha. S ČÍM ČLOVĚK ZACHÁZÍ, S TÍM TAKÉ SCHÁZÍ !!!!

babulina
8. 12. 2017 • 17:17

Když před lety odešel od manželky a třech dětí to ho nebolelo? To bolelo jeho ženu a děti! Teď to dostal sám, tak ať nepláče!

ivoadler
8. 12. 2017 • 16:07

Tak si to konečně přiznej - v normálním životě stojíš za ho vno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.