Znovu ženatý Korn (68): Všechny podrobnosti o jeho svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Znovu ženatý Korn (68): Všechny podrobnosti o jeho svatbě

Jiří a Renata se vzali po osmi letech života na psí knížku.
Jiří a Renata se vzali po osmi letech života na psí knížku. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Spojil je golf a v jeho duchu se nesla nejen svatba, ale také líbánky v Itálii. Jiří Korn (68) a jeho třetí manželka Renata (43) totiž nedají bez golfové hole ani ránu!

„Se žádostí o ruku jsem přišel já, protože po osmi letech jsem si řekl, že je nějak na čase, abychom to uzavřeli a prožili další leta společně, jak by se mělo nebo je u nás zvykem,“ prozradil deníku Aha! zpěvák, jak dospěl k odhodlání pojmout svou letitou partnerku Renatu Cieslarovou za manželku.

„Vzali jsme se u golfového hřiště v golfovém oblečení a i naše svatební cesta, která směřovala do Itálie, byla celá na golfu,“ rozpovídal se Korn, který jinak o svém soukromí mluví jen zřídka. „Já většinou dělám věci tak jak mi vyhovují a nehledím na konvence. Tak nám to s mou paní vyhovuje a považujeme to za nejlepší,“ dodal zpěvák na křtu CD Pánský klub. První žena už nežije
Poprvé se Jiří Korn ženil v roce 1972. Bylo mu 23 let. „Rozešli jsme se ne moc v dobrém a pak už jsme se nevídali. Moje první manželka Hanka už bohužel nežije,“ prozradil v jednom rozhovoru. Druhé manželství s Kateřinou Kornovou (50), kterou si vzal v roce 1992, skončilo také rozvodem. Zůstali ale přátelé. Mají spolu autistického syna Filipa (25) a dceru Kristinu (24), která se věnuje baletu.

Na video s Jiřím Kornem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 12. 2017 • 10:09

Mám všestranného Korna moc ráda.Jeho hlas se mi líbí.Lituju, že takový perfekcionista má syna postiženého; obdivuju, jak se o děti staral a stará a že mu to nevyšlo s prostinkou Kornovou Kačenkou se mu nedivím. Jeho energie je úžasná .Je mladý duchem a to se mi líbí.Neřeší věci soukromí a to se mi líbí taky.On žije fajn a život si užívá, když to jde a když to nejde nevolá do bulváru, jak věčně ufňukaná promadóna Gott se svou family

zzapp
8. 12. 2017 • 23:10

..řekl/a dandova... To musí vědět , kdo je normální...

dandova
8. 12. 2017 • 08:26

Konečně normální ženská.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.