Zhroucená Heidi Janků (55): DALŠÍ SMRT! PŘED VÁNOCEMI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zhroucená Heidi Janků (55): DALŠÍ SMRT! PŘED VÁNOCEMI

Heidi Janků je zdrcená.
Heidi Janků je zdrcená. (P. Machan, R. Klejch, A. Malachovský)

Letošní rok byl pro Heidi Janků (55) skutečně krutý. V březnu pochovala kamarádku Věru Špinarovou (†67), v srpnu manžela Iva Pavlíka (†84) a teď 18 dní před Vánocemi přišla o kamaráda! Ve středu nečekaně zemřel slovenský moderátor, zpěvák a přítel mnoha slavných Miro Fančovič (†53). 

„Odešel do hudebního nebe. Bohém, umělec, můj kamarád a velký fanda mě a Ivoška. R.I.P. Miro,“ napsala uplakaná Heidi na sociální síť.

Neměla čas
„Vystupovala jsem pátého srpna na Slovensku a pak jsme byli s Ivoškem a Mirem na večeři. Týden nato manžel zemřel,“ vzpomíná zpěvačka. Před pár dny Fančovič chtěl, aby šla za kmotru na jeho akci, ale nemohla, protože měla vystoupení. „Je mi to teď líto. Byla bych ho naposledy viděla...“ řekla Aha! Heidi zdrceně.

Smutní i Drobný

Podle manželky zesnulého měl Miro ledvinovou koliku a odvezli ho do nemocnice. „Tam prý jeho tělo nepřijalo kapačky, které mu chtěli dát. Najednou odešel,“ řekl Aha! další z Mirových kamarádů Milan Drobný (73). Zpěvák dnes slaví narozeniny a takový »dárek« opravdu nečekal. „Byl to můj manažer pro Slovensko, pozvali jsme ho s manželkou Danou v červenci i na naši svatbu. A měli jsme společně trávit s našimi ženami letošního Silvestra v lázních,“ svěřil se Milan. Před dvěma týdny se s Mirem sešel ve Slovenském domě v Praze, když křtil CD zpěvákovi Dušanu Grúňovi (75). „Nenapadlo by mě, že ho vidím naposledy...“ dodal Drobný smutně.

Odešel uprostřed práce
Miro Fančovič byl jako sluníčko. Věčně dobře naladěný a nepřehlédnutelný díky svému oblečení ve veselých pastelových barvách. Na slovenských obrazovkách se objevoval v pořadu s legendami populární hudby, jinak jezdil s výchovnými hudebními pořady po celé republice. Působil také jako zdatný producent. Zůstala po něm spousta rozdělané práce.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.