Trapas Zuzany Belohorcové (41)! Tohle Americe určitě ukázat nechtěla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas Zuzany Belohorcové (41)! Tohle Americe určitě ukázat nechtěla

Zuzana Belohorcová žije s rodinou v Miami.
Zuzana Belohorcová žije s rodinou v Miami. (Foto: Instagram)

Zuzana Belohorcová žije už poměrně dlouho na Floridě. Je to jen pár dnů, co se bývalá učitelka sexu vyrazila pobavit s přáteli, jenže se to úplně nepovedlo.

Zuzana Belhorcová se na příjemný večer s přáteli a manželem krásně oblékla i nalíčila. Přesto všechno se jí dokonalý sexy snímek nepovedl. Když se totiž v sexy tyrkysových šatech chtěla vyfotit, zafoukal vítr a na snímku je tak vidět i to, co bývalá moderátorka ukázat nechtěla.

„Nějak tam nahoře foukalo,“ vysvětlila Zuzana u snímku, který zveřejnila na sociální síti. Vzhledem k tomu, že Belohorcová je i v jejím věku neuvěřitelně sexy, je vlastně dobře, že zafoukalo. Jak to Zuzaně slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

 Zuzana Belohorcová: Nemám uklizečku a manželovi a dětem poskytuji kompletní servis

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
dametodokupy
11. 12. 2017 • 22:44

A co ten jeji nevernej manzilek?;)

-bello-
10. 12. 2017 • 23:56

Fakt nevím, proč mi strká AHA video nějaké Sloveny, co přitáhla k nám, tady se proflákla na nějakém děsném trapném itimním pořadu , kde seděli v řadách komparsisté a jako hráli s ní na erotický dusno a s otázkami / i ukázkami " na tělo " , pak tady sbalila Čecha / nebo je byl Slovák tady usazený ? a s ním frnkla kamsi do US.Kým byla na Slovensku nevím a jsem líná to googlovat. Nevím, jak by podle AHA měla 40 letá ženská vypadat.Jako baba Keliška nebo co , když se tak pozastavujou nad tím, jak vypadá. Video jsem neotevřela, nemá to cenu.

Toma?_Potyka
10. 12. 2017 • 21:48

Čelovka ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.