Jasanovská a Dvořák: KRIZE! Hádky o peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jasanovská a Dvořák: KRIZE! Hádky o peníze

Ve chvíli, kdy začal Dvořák pokřikovat na Evu, ať mu dá jeho peníze, a byl sprostý, nezbylo Jasanovské než se smát. Rozhodně neměla v plánu ztropit hysterickou scénu.
Ve chvíli, kdy začal Dvořák pokřikovat na Evu, ať mu dá jeho peníze, a byl sprostý, nezbylo Jasanovské než se smát. Rozhodně neměla v plánu ztropit hysterickou scénu. (Aha! – Dalibor Puchta, Tomáš Pánek)

PRAHA – Krize v manželství! Hádky o peníze a nadávky! Bývalý člen kapely Lucie Michal Dvořák (41) a Eva Jasanovská (27) právě neprožívají nejšťastnější období svého manželství.

Krize v manželství! Hádky o peníze a nadávky! Bývalý člen kapely Lucie Michal Dvořák (41) a Eva Jasanovská (27) právě neprožívají nejšťastnější období svého manželství. „Už prý byli i v manželské poradně,“ řekl deníku Aha! jejich kamarád, který si nepřál být jmenován! To však Eva Jasanovská popřela. „Ne, nemáme žádný problém, vždyť spolu jedeme na výlet,“ zapírala Jasanovská.

Výlet do Karlových Varů na filmový festival se opravdu konal, ale rozhodně neprobíhal bez hádek a pokřikování. To, že přicházeli manželé na večírky společně, neznamenalo, že se společně i bavili. Eva Jasanovská sice seděla u jednoho stolu se svým manželem, po jejím boku se však objevoval Roman Valenta, marketingový ředitel Kentoy, který si vyslechl jednu dost hlasitou hádku o peníze. „Vrať mi okamžitě moje peníze, jsou moje, ty se o ně nemáš co starat, jsou jenom moje, dej je zpátky,“ pokřikoval na svou ženu dost podnapilý Michal Dvořák a přihazoval i dosti vulgární oslovení. „Co mám s ním dělat, ať si je klidně vezme,“ dodala už zcela rezignovaně Eva Jasanovská, která odešla za doprovodu Valenty a hned za nimi odcházel i Dvořák, kterého zase doprovázela Běla Šarayová, finalistka Miss ČR 2004, jež měla spíše dělat garde Valentovi.

Nebylo to poprvé, co by Eva Jasanovská byla spatřena ve společnosti marketingového ředitele Kentoy. Dvořákovi už je zřejmě taky jedno, jestli bude vztah mít nějaké pokračování. „Mně je jedno, co se tady děje,“ pokřikoval okolo sebe Dvořák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.