Vdovec po Bartošové (†49) Rychtář: NEJHORŠÍ ÚTOK NA EXMANŽELKU! »Přeju ti smrt v bolestech...« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdovec po Bartošové (†49) Rychtář: NEJHORŠÍ ÚTOK NA EXMANŽELKU! »Přeju ti smrt v bolestech...«

Rychtář v dopise Darinu vůbec nešetří.
Rychtář v dopise Darinu vůbec nešetří. (Foto Aha! – Pavel Machan, Dan Černovský, ara)

Chce, aby skončila svůj život pod koly jedoucího vlaku jako Iveta Bartošová (†48)? Ve válce o střechu nad hlavou se Josef Rychtář (59) neštítí opravdu ničeho. Exmanželce a většinové majitelce říčanské vily Darině Nové (59) napsal otevřený dopis, v jehož závěru jí přeje bolestivou smrt!

K jeho napsání vdovce přiměly okolnosti z posledních dní. Tvrdí, že prodání jeho menšinového podílu ve vile Helenka v exekuční dražbě je neoprávněné, protože se odvolává. Rychtář vytáhl do boje nejen s exmanželkou, ale také novým nájemníkem, který má smlouvu s Novou a jejím starším synem. Poslední kapkou byla rekonstrukce a odpojení elektřiny.

„Člověk, kterému jste oba dva podepsali fiktivní nájemní smlouvu se tu nejen dopouští protiprávního jednání, ale i záměrně ničí a poškozuje náš společný majetek. Doposud nebylo pravomocně ukončené majetkové vypořádání,“ píše Rychtář Darině. Zašel dokonce tak daleko, že na staršího syna, který je na straně matky, vytáhl hodně osobní věci. „Co se pak týká Josefa Kaštánka, ten by neměl zapomenout, že pokud bych býval neměl trpělivost a nepíchal ti injekce, když jsi byla rizikově těhotná, dnes by tu nebyl,“ připomíná táta Pepa. To nejhorší si ale nechal na závěr! „Tobě Darino závěrem přeji jedno jediné, až jednou přijde ta chvíle, kdy budeš umírat jako každý, abys umírala v těch největších bolestech se vzpomínkou na to, co jsi dokázala, aby se Ti to vše zlé v posledních vteřinách promítlo před očima. Když ses nedokázala chovat ani jako máma a především jako babička,“ končí Rychtář svůj dopis. Naráží na to, že v současné době je bez elektřiny, a tím pádem i teplé vody nejen on, ale také jejich mladší syn Jan se svou rodinou, kteří stále bydlí ve vile, i když jim soud nařídil vystěhování.

Na video s Josem Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blackpetr
7. 12. 2017 • 22:33

Kdoví, zdali i tohle psaníčko prošlo predchozí redakční úpravou. Pan Rychtář se sice tváří jako agresivní násilník, ale s bulvárem spolupracuje často a rád. Je přesně takový jakého má bulvár rád. Nebezpečný se poslední dobou zdá hlavně pro vlastní rodinu. A to se mi má llíbit, bulváre??¿¿?? Ten agresivní pták už dávno není dravec, ale prachobyčejný Sup. Svou rodinu ohrožuje za "pomocného přihlížení" bezmocně se chovající místní policie, prapodivně bezzubých soudců, ale velikého zájmu redakcí vyžívajících se ve chvále nebezpečného násilníka.

demonxxx
7. 12. 2017 • 19:01

Rychto to peklo, tě teprve čeká. Zatím si žiješ v blahobytu na úkor vlastníků domu, který ti neříká pane. Můžeš to protahovat, nevyzvedávat si obsílky, vždyť to je tvoje parketa, to jediné umíš lhát, vytvářet důkazní prostředky a manipulovat s lidmi. Brzy klec spadne a ty potáhneš.

ellenic
7. 12. 2017 • 17:43

Ach to je primitiv, všech primitivů. A ještě přeje bývalé partnerce to nejhorší. Nestačí, že díky jemu měla Iveta ze života s ním peklo a skončila pod vlakem . Soud by měl vydat zákaz jakéhokoliv kontaktu, nejen osobního, ale i písemného s bývalou manželkou. Hnusák jeden hnusný .

nicnezpravda
7. 12. 2017 • 16:21

Tady je věk přibližný..

hejhej
7. 12. 2017 • 16:18

Pisálku článku! Když už musíte uvádět u násilnického blba Rychtáře " vdovec po Bartošové "( 7 měsíční manžel), pak si zjistěte, kolik jí bylo let, když zemřela. Žádných 49, jak mylně uvádíte, ale 48!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.