Posedlost Šinkorové: Tisíce za bolest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Posedlost Šinkorové: Tisíce za bolest!

Daniela Šinkorová kvůli kráse klidně i trpí.
Daniela Šinkorová kvůli kráse klidně i trpí. (archiv Blesku)

Daniela Šinkorová (44) se kvůli vzhledu nepřestává trápit. Dá se říci, že co se týká krásy, není jí snad žádný zákrok cizí. Co si tedy nechala vylepšit tentokrát?

Daniela Šinkorová už si nechala od chirurga upravit nos. Tváře, čelo a oční okolí si nechala vyplnit kyselinou hyaluronovou. Prodlužuje si vlasy i řasy a teď jí zřejmě přestala bavit tužka na obočí. „Po půl roce jsem se konečně odhodlala a nechala jsem si vytetovat obočí,“ pochlubila se na sociální síti, kde si chválila kolik tak ušetří času i peněz.

Podle dostupných informací si měla herečka bolestivý proces po měsíci ještě zopakovat kvůli korekci. S výsledkem je ale velmi spokojená. „Dokonce i z blízka to vypadá jako opravdové jemňoučké chloupky. A drží to až tři roky!“ prozradila, jak je spokojená se zákrokem, jehož cena se pohybuje kolem čtyř tisíc korun.

 Daniela Šinkorová odhalila intimní tajemství

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
6. 12. 2017 • 18:45

Viděl jsem jí v mladším provedení, byla to pěkná ženská. Nijak tu dobu nezužitkovala. Teď už utíká za ujíždějícím vlakem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.