Kateřina Macháčková (68) se drží v ústraní: Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Macháčková (68) se drží v ústraní: Víme proč!

Kateřina Macháčková
Kateřina Macháčková (Foto Martin Hykl, Petr Novotný, Ladislav Křivan, David Kundrát, ČTK)

Věk je jenom číslo! To rozhodně platí u herečky Kateřiny Macháčkové (68), která za dva roky oslaví kulatiny, ale energie má na rozdávání. Na druhou stranu s rostoucím věkem je herečka čím dál raději sama. Dokonce někteří její kolegové a přátelé ani nevědí, kde a jak Macháčková bydlí.

Pohledná herečka Kateřina Macháčková (68) nikdy neměla štěstí na muže a většinu svého života prožila sama a podle toho se také musela zařídit a naučit se věci, které v domácnosti většinou obstarává chlap. „Na manuální práce jsem docela šikovná. Zvládám ledacos, dokonce občas i opravy elektrospotřebičů. Život mě zkrátka naučil spoléhat se hlavně na sebe,“ řekla Macháčková magazinu Sedmička.

Herečka bydlí na okraji Prahy v domečku, který si zařídila podle svého. Macháčková není ten typ umělece, který by každý týden očekával návštěvy nebo snad pořádal divoké večírky. „Jsem v poslední době spíš samotář, zřejmě je to takový jedináčkovský únik před vším tím ruchem, i v práci. Lidí si užiji dostatek v souvislosti se svou profesí a studenty,“ přiznala Macháčková. Přesto, že je spíše samotářský typ, nikdy si nenechá ujít příležitost trávit čas s vnoučaty. Jako babička nehodlá prožít Vánoce v exotice, jak to bývá zvykem u mnoha českých celebrit, ale hezky podle tradic s rodinou. „Bývaly doby, kdy jsem s dětmi jezdila na Vánoce do daleké ciziny, ale od chvíle, kdy mají své děti, se navracíme k rodinné tradici, cukroví a všechno jak si to pamatujeme. Důležité je být spolu,“ prozradila.

Na video s Kateřinou Macháčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.