Luděk Sobota: Státní vyznamenání mu byl čert dlužen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Luděk Sobota: Státní vyznamenání mu byl čert dlužen!

Komik Luděk Sobota je terčem pomluv.
Komik Luděk Sobota je terčem pomluv. (Foto: herminapress.cz, ČT, TV Nova)

Herce Luďka Sobotu (74) pomlouvají někteří herečtí kolegové, kudy jde! Příčinou ostrých slov vůči jeho osobě je to, že herec získal státní vyznamenání od prezidenta České republiky Miloše Zemana (73), a to nemohou jaksi vydýchat.

To je vrchol! Řekli někteří herci, když Luděk Sobota získal státní cenu s tím, že nechápou, za co to dostal. Dle Sedmičky mezi tyto hnidopichy patří například držitelka Českého lva Aňa Geislerová, ta ale rozhodně není sama, kdo nad oceněním kroutí hlavou a Luďka pomlouvá.

„Rád bych takové herce viděl a slyšel na vlastní oči a uši. Sám bych pak posoudil, jestli mi stojí za to, abych jim něco vzkázal,“ řekl komik s tím, že už sám ví, co si ptáčci štěbetají.

Nechybí ani zastánci

„Takoví ti lidé, co blbě kecaj, že to někdo dostat neměl nebo že si to nezaslouží, tak to jsou závistivci, kteří buď nic nedokázali, anebo jsou naštvaní, že sami tu cenu nedostali. Luděk si to rozhodně zaslouží a je jedno, jestli to je od tohohle prezidenta nebo jiného,“ zastal se vtipálka Jiří Kramol a nebyl jediný.Luďkovi prý pogratuloval také například Pepa Dvořák, Ivan Mládek, Jiří Suchý, Dalibor Janda a profesor Pavel Kolář. Těchto lidí si Sobota moc váží.

„My jsme nikdy pana Zemana neoslavovali, ani jsme se s ním nepřátelili. Jeho názory jsou nám blízké, ale to, že by chtěl Luďka ocenit, jsme dopředu nevěděli, až když z Hradu volali. Vždyť to schvaluje víc lidí a řeči o tom, že to neměl dostat, nebo dokonce pohoršení nad tím, že byl oceněn, nechápu,“ sdělila své rozhořčení hercova manželka Adriena Sobotová.

Na video s Luďkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
18. 12. 2017 • 15:18

to ano primitive. měl jsi aspoň dokončit základní školu šmudlo měl bys v té duté hlavě aspoň něco ty zachránce ČR

defakto
17. 12. 2017 • 22:30

... tu ani nejde o to , že byl navržen na vyznamenání , ale své kolegy "umělce" popudil už tím , že to vyznamenání od Zemana neodmítl ( tak se to od něj očekávalo ) , ale dokonce se někde vyjádřil že je rád že jej dostal a že si Zemana váží !

inocenta
17. 12. 2017 • 15:39

haf,haf .,.. a jak kvalitní a hodnotná mohou asi být vyznamenání v této neutěšené době ? Jistější asi bude si je ani nepřebírat, nechodit na akce typu Slavík, ap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.