Nemocný Pomeje (52): KRIZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocný Pomeje (52): KRIZE!

Jiří Pomeje bojuje s rakovinou hrtanu.
Jiří Pomeje bojuje s rakovinou hrtanu. (Daniel Černovský)

Jiří Pomeje (52) se rozhodl bojovat s rakovinou hrtanu držením hladovky po dobu 42 dní. Nyní už má herec první polovinu za sebou a s pomocí své manželky a dcery vše zvládá dobře, ale ani on se nevyhnul začátečnické krizi.

„Manželka a dcera jsou mi největší oporou, moc jim za všechno děkuji. Ze začátku jsem měl krizi, ale pak si tělo den ode dne zvykalo a jsem teď plný energie,“ přiznal Pomeje Blesku, který se pomocí alternativní léčby, kdy po dobu 42 dní pije pouze šťávy z červené řepy, řapíkatého celeru, brambor nebo ředkviček, pokouší porazit zákeřnou rakovinu.

Na začátku svého boje Pomeje vážil 112,4 kg a svou váhu již od prvního dne průběžně sledoval. „Snažím se pořád držet. Jediné, co mě trochu trápí, je kašel, jinak to všechno zvládám. Mám teď 98 kilo," řekl Pomeje Blesku. Lékaři nedali herci velkou šanci na úplné uzdravení, doporučili mu operaci, po které by ale trvale přišel o hlas a měl by tzv. slavíka, což Pomeje razantně odmítl a rozhodl se bojovat se zákeřnou nemocí po svém. „A když ji nepodstoupím, tak do tří let umřu. Nedávají mi žádnou naději, tak si ji dávám sám a hladovce věřím,“ přiznal Pomeje Blesku.

 Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stellastella
6. 12. 2017 • 07:51

Chemoterapie zachranila spoustu lidi,ano,vsechny leky jsou bussines,ale porazit rakovinu alternativne je sazka do loterie.

stellastella
6. 12. 2017 • 07:47

Kamaradka se jiz 3roky pere s rakovinou.Nebudu popisovat vsechnu tu hruzu,co nyni proziva.Po vyhlaseni,ze je zdrava se do 2,5mes.ukazaly mezastazy.MLekari ji rekli,ze chemo bude brat az do smrti.Kamaradka hledala na internetu ruzne metody.Odrekla chemo. I Gaussovu zkusila.Pak narazila ma povidani o lecbe vytazkem z marihuany. Zkratim to,pripravila se o nadeji (davali ji cca 4r) byt cas na tomto svete delsi dobu v prijatelnem stavi. "Lecba" alternativni z ni vytahla penize, chodila.k "leciteli",ktery chtel ,co clovek muze dat,cca od 500,-kc za par minut sezeni(nepoznal nic!!!). Pritom v Cr,lide dostavaji max.lecbu.Napr.ve Fr maji lide natok na 1vys.PET Rocne! Apeluji na lidi,aby duverovali lekarim a nepripravovali se o roky zivota.V techto letech se muze objevit lek...Nedavejte vsanc sve zdravi pokoutnym vyderacum. Stavy a ocista pro statneho chlapa asi neni mic zasadniho,ale pro zenu vazici 55kg muze byt devastujici

britva
5. 12. 2017 • 18:23

42 dní nepřežije. zkolabuje a odveze ho rychlá a bude ještě děkovat doktorům, že ho nějakej čas udržej při životě.

-bello-
4. 12. 2017 • 22:28

Pane Pomeje, pokud hladovka nesplní účel ( jakože přeju ze všeho nejvíc, aby ano ), pak je pořád ještě čas na operaci?! Skočit ze skály můžete i se slavíkem, ale nejdřív s ním zkusit žít !

ellyane
4. 12. 2017 • 20:34

Dobrý večer všem, přeji ať Vaše léčba zabere, upřimně Vám přeji zdraví...........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.