Na Nově se šušká - Revoluce v Televizních novinách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Na Nově se šušká - Revoluce v Televizních novinách

Moderátoři Televizních novin Pavla Charvátová a Pavel Zuna
Moderátoři Televizních novin Pavla Charvátová a Pavel Zuna (: ČTK, TV Nova)

PRAHA – A je to tady! Dlouho očekávané personální zemětřesení na Nově začíná! Podle informací, které má deník Aha! k dispozici, se v těchto dnech chystá podat výpověď šéfredaktor zpravodajství Martin Ondráček.

Důvodem jeho rozhodnutí je skutečnost, že vedení televize má v úmyslu znovu zaměstnat bývalého reportéra Novy Tomáše Smrčka. Jeho nová pozice má být dokonce nadřazena samotnému šéfredaktorovi zpravodajství. „S panem Smrčkem jsem ještě nemluvil a ani nevím, kdy budu. Nevím, co má za úmysly, takže se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekl Aha! Ondráček. „Žádnou smlouvu jsem s Novou nepodepsal.

Jestli k tomu v budoucnu dojde? O tom se odmítám bavit. A jestli s Novou už spolupracuji? Zavolejte tiskové mluvčí Novy. Já vám k tomu nic neřeknu,“ tvrdí Smrček. O Smrčkově angažování údajně dlouho nevěděl ani ředitel Novy Petr Dvořák. Že se Smrčkův návrat na Novu chystá už delší dobu, deník Aha! informoval už před několika týdny. Podle znalců poměrů bude příchod »Stromka«, jak Smrčkovi na Nově přezdívají, znamenat odchod mnoha známých tváří z Novy. Smrček má totiž pověst velmi kontroverzního člověka, se kterým je problém vyjít. Navíc na Nově nemůže spoustě lidí odpustit, že byl před lety donucen z nejsledovanější televize odejít.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.