Zářivé Vánoce: Poznáte, komu patří tenhle dům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zářivé Vánoce: Poznáte, komu patří tenhle dům?

Zpěvaččina vila se vskutku nedá přehlédnout.
Zpěvaččina vila se vskutku nedá přehlédnout. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Zatímco na Staroměstském náměstí je ještě tma, Otvovice už díky Lucii Bílé (51) světélkují jako Las Vegas! Víc než vánoční strom, který tu Slavice ve čtvrtek slavnostně rozsvítila, ale září do noci její luxusní vila... 

Většinu roku tu lišky dávají dobrou noc, čtvrteční podvečer ale bylo prostranství před kostelíkem plné lidí. 

Dvojitá krása

Děti zpívaly koledy, rodiče netrpělivě přešlapovali na místě a čekali, až hodinová ručička ukáže šestou. Přesně v tu hodinu se totiž rozzářily stovky světýlek na místním vánočním stromu. Nachlup stejně se ale ze tmy vynořil i přepychový domek Lucky Bílé, stojící odtud coby kamenem dohodil. Jako každý rok ho totiž napěchovala od střechy až po sklep vánočními žárovičkami.

Hned nato se Lucie v bílém kabátku zjevila před svými sousedy ze vsi a zazpívala jim vánoční písničku. Zatímco rozdávala úsměvy na všechny strany, lehce zakaboněný exmilenec Radek Filipi (34), který pracuje v jejím týmu, se od ní držel dál. Působil spíš jako její osobní strážce než bývalá láska.

Záhadná bílá igelitka

Po celou dobu exmilenec Radek Filipi nepustil z ruky bílou igelitku, kterou si Slavice přinesla s sebou. Hned poté dvojice raději před zvědavými pohledy zmizela do domu.

Na video s Lucií Bílou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzery
2. 12. 2017 • 09:44

Cikánům se nelze divit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.