Paralelní vztah Karla Gotta (78)? Drsné ultimátum od jeho Ivany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Paralelní vztah Karla Gotta (78)? Drsné ultimátum od jeho Ivany!

Ivana Gottová není jedinou ženou v životě Karla Gotta.
Ivana Gottová není jedinou ženou v životě Karla Gotta. (Foto: Tůma, hykl, Machan, Pátek)

Trvalo 34 let, než to prasklo! Ivana Gottová (41) není jedinou ženou českého Slavíka! Karel Gott (78) má životní přítelkyni, jedná se o partnerku zpěváka Ondřeje Havelky (63). Gott se s Alicí Kovácsovou (51) seznámil v roce 1983.

Zpěvák Karel Gott musí mít doma pěkné dusno. Provalilo se totiž jeho dlouholeté přátelství s Alicí Kovácsovou (51), a to se jeho současné manželce Ivaně vůbec nelíbí. Gotta s Kovácsovou totiž spojuje výjimečné přátelství.

„Karel má oficiálně Ivanu, ale neoficiálně už velmi dlouho tráví svůj čas s jinou ženou, se kterou mu je velmi dobře, ke které se může uchýlit a která to s ním myslí dobře. Cítí k ní důvěru a je rád, že je milován. Jsem opravdu šťastnej za něj, že ji vedle sebe má, protože Ivana je dobrá pečovatelka, ale… „ cituje Blesk Pavla Novotného (36).

S Gottem se Kovácsová seznámila v roce 1983 a dlouhých deset let opravdu byla jeho láskou. Nejen, že ho doprovázela na všechny akce, ale také v jeho vile přespávala, slavila s ním Vánoce a dobrý vztah také měla s jeho dcerou Dominikou (44). Když si Gott vzal krásnou Ivanu, přátelství mezi ním a Alicí pokračovala dál, což se samozřejmě Ivaně nelíbilo a jejich přátelství letos v říjnu zakázala. Pokud byl vztah Gotta a Kovácsové dříve milenecký, o to více bylo jejich pozdější přátelství cenné. Takže ultimátum od Ivany musí o to více mrzet obě strany dodnes.

Další zajímavosti ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.