Jana Drbohlavová (76): Pere se s těžkým osudem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Drbohlavová (76): Pere se s těžkým osudem

Herečka je momentálně v domově seniorů.
Herečka je momentálně v domově seniorů. (Foto ara )

Herečka Jana Drbohlavová (76) pověsila na hřebík svou profesi již před několika lety. Podle okolí údajně nezvládla stárnutí a začala mít problémy s chůzí. Již v roce 2012, během natáčení filmu Školní výlet se herečka pohybovala pomocí hole.

Dnes je herečka umístěna v domově seniorů, kde se například potkává i se svým hereckým kolegou Janem Skopečkem (92). „Dívá se na televizi, čte si, ale lidí se docela straní. S nikým tu- až na pár výjimek – moc nekomunikuje, spíš je samotářská,“ prozradila magazinu Sedmička jedna z pečovatelek v domově seniorů.

Herečka i přes návštěvy syna Jana, působí velmi smutně, jakoby ji něco stále trápilo. „Loni byla pár týdnů na odvykačce v Bohnicích, měla problémy s alkoholem, ale už se to srovnalo. Bylo to asi ze žalu a nedokázala se vyrovnat s tím, že už nemůže hrát. Hodně ji to trápilo, bylo mi jí líto,“ dodala pečovatelka magazinu Sedmička. Drbohlavová žádosti o rozhovor odmítá a je prý spokojená, že je tam, kde je. O herečku je dobře postaráno v domově seniorů. Rehabilituje své nemocné kyčle, a když něco potřebuje, nemusí složitě shánět pečovatelku nebo ošetřovatelku, vše má pod jednou střechou.



Přečtěte si
vigela
17. 12. 2017 • 16:13

Měla jsem ji ráda. Přeji jí hodně zdraví a pohody.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.