Aňa byla na kontrole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aňa byla na kontrole!

Geislerová vycházela z porodnice s úsměvem na rtech.
Geislerová vycházela z porodnice s úsměvem na rtech. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Po Alici Bendové a Andree Verešové čeká přírůstek do rodiny i populární herečka Aňa Geislerová (30). Včera ji totiž náš fotograf nachytal, jak šla na kontrolu očekávaného druhého potomka do známé pražské porodnice U Apolináře, a podle jejího úsměvu lze soudit, že všechno jde tak, jak má.

Po Alici Bendové a Andree Verešové čeká přírůstek do rodiny i populární herečka Aňa Geislerová (30). Včera ji totiž náš fotograf nachytal, jak šla na kontrolu očekávaného druhého potomka do známé pražské porodnice U Apolináře, a podle jejího úsměvu lze soudit, že všechno jde tak, jak má.

Geislerová má s manželem, divadelním režisérem Zdeňkem Janáčkem (29), už dvouletého syna Bruna Fidelia, kterému by měl přibýt sourozenec v několika příštích dnech. Šťastná rodinka přitom stále žije společně s rodinami sester Geislerové, Ester a Lenky, pod jednou střechou. Ještě dřív než Aňa ovšem porodí její herecká kolegyně Alena Antalová, která má termín už tento čtvrtek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.