Šokující bydlení Michala (19) z Mise nový domov: S tatínkem žil v domě hrůzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šokující bydlení Michala (19) z Mise nový domov: S tatínkem žil v domě hrůzy

Michal z Mise nový domov žije v katastrofálním podmínkách.
Michal z Mise nový domov žije v katastrofálním podmínkách. (archiv TV Nova)

Vybydlené místností, plíseň a špína. V takto nevyhovujících podmínkách žil Michal Žižka (19) se svým sedmdesátiletým otcem. Po jeho nedávné smrti, zůstal v rozpadlém domě sám. Pomoci se mu rozhodla nejen Tereza Pergnerová (43) v pořadu Mise nový domov.

Snažil se mu dát, co nejlepší dětství, ale na důstojný život pro oba neměl Michalův otec peníze a v posledních letech ani sílu. Zanechal mu totálně zdevastovaný dům v Přerově nad Labem, který se musel zrekonstruovat od základů až po střechu.

Mladý muž se snažil v katastrofálním prostředí plném špíny živořit, jak jen se dalo. Jiného příbuzného už totiž nemá. „O mamince vím jen to, že mě opustila, když mi bylo asi šest týdnů. Tak si mě soudně vyžádal do péče můj tatínek. Po čase se máma vrátila, že mě chce zpátky s tím, že mě chce prodat!“ šokuje Michal. Na nákladnou rekonstrukci domu, který byl zavalen nepotřebnými věcmi, se rozhodl uspořádat sbírku Nadační fond Karla Janečka (44). Ke včerejšku bylo vybráno 816 800 korun (sbírka končí za 32 dní). Velká část peněz přišla také od sponzorů pořadu. Po odvysílání se otevře účet, na který budou diváci moci posílat další finance, které půjdou přímo Michalovi.

Mise nový domov: Michal zůstal sám s hromadou odpadu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
1. 12. 2017 • 03:31

Ten mladik ma velice hezke a draze vypadajici bryle a obleceni a obuv, vypada to ze ve spine zil dobrovolne, protoze urcite mel styk s jinyma lidma a videl, ze normaini lide takhle nebydli, taky tomohl videt v televizi jak se normalne zije, na jedne fotografii je videt, ze maji "flat screen TV"

dandova
30. 11. 2017 • 08:13

To nebyla pouze otázka peněz nebo energie. Tak snad se z toho kluk vyhrabe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.