Manželka české tenisové hvězdy: Přišla o miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželka české tenisové hvězdy: Přišla o miminko

Romantika jako řemen. Tenista Lukáš Dlouhý a finalistka Miss ČR  Gabriela Bísková
Romantika jako řemen. Tenista Lukáš Dlouhý a finalistka Miss ČR Gabriela Bísková (Facebook.com/gabriela.biskova)

Dozvěděli se senzační novinu: „Čekáme dvojčátka.“ Jenže skvělou zprávu za dva týdny vystřídala bolestivá pravda. Tenista Lukáš Dlouhý (34) s manželkou Gabrielou (27) o jedno dítě přišli!

Doma Gabriele a jejímu muži roste krásná dcerka Ema. Pilná ženuška se pustila do podnikání a otevřela si obchod s obuví. Zdálo se, že život Dlouhých je nastavený tak, jak si přáli. Jenže osud jim do jejich pohádky sáhl.

„Poslední tři měsíce jsou jako na horské dráze. Shrnu to: Nejdřív mě šokoval pozitivní těhotenský test, miminko jsme opravdu neplánovali,“ začala pozitivně svůj příběh pohledná maminka, finalistka Miss ČR 2009. „Pak jsem málem omdlela u doktora, když mi řekl, že čekám dvojčátka,“ považovala Gabriela věty gynekologa za nesmysly. S Lukášem totiž neplánovali rodinu rozšířit, i proto si pořídili pejska. Ale krátce po návštěvě nemocnice vystřídal radost žal. „O dva týdny později nás miminko opustilo,“ svěřila se s tragickým zjištěním. „Přišlo mi, že mě ten nahoře zkouší. Teď mám za sebou tři měsíce a modlím se, aby vše bylo v pořádku a miminko bylo hlavně zdravé,“ doufá »Gabča« v lepší zítřky a i s trochou optimismu. Gábino a Lukáši, držíme palce!

 Na video s Lukášem Dlouhým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.