Karel Gott (78): Proč nemůže spát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karel Gott (78): Proč nemůže spát?

Karel Gott
Karel Gott (Foto Kalendář Proměny a ara )

A je to tady! Rodina Karla Gotta (78) se stěhuje zpět do vily na Bertramce, která letos prošla velkou rekonstrukcí. Zpěvák se přitom rozhodl, že do domu pořídí nové postele. Mimo jiné proto, že se mu podle blízkých v poslední době špatně spí.

Od jara měli Gottovi pronajatý byt v Praze na Proseku. Dělníci mezitím zvedli vilu na Bertramce o 50 centimetrů, čímž vytvořili obytné podkroví pro jejich dcerky Charlottku (11) a Nellinku (8), a také dům nově natřeli. Teď už je vše hotovo, a proto se rodina vrací zpět.

„Vánoce už prožijeme doma,“ prozradil zpěvák. V rámci vybavování rekonstruovaného domu se Karel před několika dny vypravil do spánkového studia.„I jeho naučím spát,“ napsal k fotce se Slavíkem jeho zaměstnanec. „Pan Gott si nechal doporučit kvalitní matrace a celkově si vyslechl rady pro to, aby se jemu i celé rodině dobře spalo,“ sdělil magazínu Aha! TV nejmenova ný zdroj.

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 12. 2017 • 00:20

Pokud se pamatuju pózoval kdysi na nějaké posteli a chválil, že ji má doma a jak bezva se mu spí.Takže kecal a byla to zas jen reklama?( Já na všechno nalítnu ) Kámoš Babiš mu jistě poradí " O čem sní, když nespí " Gott může taky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.