Prachařová: Proč k nim Žilková nechodí na návštěvy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prachařová: Proč k nim Žilková nechodí na návštěvy?!

Agáta už vše zvládá sama...
Agáta už vše zvládá sama... (Foto ara)

Nedávno porodila a těší se z krásné holčičky, kterou s manželem Jakubem Prachařem pojmenovali krásným jménem Mia. Malá krasavice jim dělá obrovskou radost, a i když Prachařovic mají oba spoustu práce a prožili mnoho skandálů, mají momentálně rodinnou idylku. Jak Agáta prozradila, její mamka u nich byla pečená vařená, když se narodil Kryšpín. Proč tomu tak není i u Miušky?

Agáta Prachařová už je ostřílená maminka a skoro se vším si poradí sama. S Kryšpínem přeci jenom byla ještě vystrašené mládě, které je rádo, že má u sebe mámu a chůvu. Chůvička za Agátou přišla dokonce už do porodnice.

„Ke Kryšpínovi jsem ji měla hned, přišla za mnou už do porodnice, protože je zároveň laktační poradkyní. Učila mě kojit, když jsem si s těma obříma prsama nevěděla rady. Všude kolem mi stříkalo mléko, až jsem z toho byla celá v hysterii. Teď už jsem ji ale v porodnici nepotřebovala, nicméně zůstává nám…,“ rozpovídala se o chůvě bývalá modelka.

Stejně jako ji, už tolik nepotřebuje ani mamku Veroniku Žilkovou. Alespoň co se péče a pomoci týče. „…K nám domů se chodí jenom na předem ohlášené návštěvy a máma obecně nemá návštěvy ráda, radši je doma. Ale bydlíme od sebe přes dvě ulice, tak zajdu občas já k ní,“ pověděla Agáta Sedmičce s tím, že je to především kvůli tomu, že si s dítětem už poradí sama, a tak se Žilková nemusí tolik angažovat. 

Na video s Agátou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.