Miliony v trapu! Dominik Hašek šetří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miliony v trapu! Dominik Hašek šetří

Dominik Hašek
Dominik Hašek (Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek)

Bývalý hokejový góĺman se už před nějakým časem vrhnul na podnikání. Odhodlání mu sice nechybí, ale na jeho byznysu to zatím není moc vidět. Dominik Hašek zatím peníze v podnikání spíše utápí. Teď ale prozradil, kdy se to změní.

Když se pokoušel prorazit s módní značkou Dominátor, utopil v tom 80 až 90 milionů. To ho ale od podnikání neodradilo. Do dalšího podnikání se pustil s lišákem Smartym, ten je symbolem jeho drinků.

Nedávno Dominik Hašek přiznal, že provoz společnosti DM life, pod kterou značka Smarty patří, ho vyjde měsíčně na stovky tisíc. Podle celkových odhadů, už ho tento projekt mohl stát 10 už 12 milionů korun. „Seknout s byznysem jsem ještě nikdy nechtěl. Neustále rosteme, jednou se to musí zlomit. O konci podnikání rozhodně nepřemýšlím,“ uvedl Hašek s tím, že aby se při současných nákladech dostali na nulu, museli by ročně prodat půl milionu nápojů.

Bývalý hokejista na sebe prozradil i to, že šetří. „Je pravdou, že nerad utrácím jen tak pro nic za nic. Poslední dva tři roky, co jsem sám, nejezdím k oři, jezdím na české hory a ne do Alp, auto mám staré dva roky, ale nic z toho mi nechybí. Radši dám peníze do podnikání nebo do charity. Nebaví mě kupovat si ferrari nebo rolls-royce, tohle období už mám dávno za sebou,“ prozradil v rozhovoru pro magazín Index LN.



Přečtěte si
mord
9. 12. 2017 • 23:43

To víš že jo šmudlo ty tak můžeš někomu radit

ivoadler
9. 12. 2017 • 16:20

Dominiku, ty na podnikání nemáš. V hokeji klobouk dolů, ale podnikání ne. Já vím, pořád chceš patřit mezi společenskou smetánku. Ale to je pryč! Poohlédni se po místě správce ledové plochy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.